reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpień 2013

hejka..
Ewelinka super zebole widac, ja jeszcze nie moge uchwycic naszego;-)
My u nas spania 10-11 godzin w nocy z 1-2 pobudkami i 2 - 2,5 g w dzien rozbite na 3 drzemki.

My wczoraj u znajomych bylismy, wrocilismy po 23, oj fajnie bylo, a dzis nie bylo zmiluj pobudka o 7:eek:

U mnie tez juz czuc wiosenke, super :)))

milej niedzieli!

Taka j - niezle Twoj Kubus je :)

reklama
My gratulacje polurodzinek.

U nas spanie to roznie. W dzien malo co. Na noc idzie o 19 i wstaje w nocy 2 razy do jedzenia. Pobudka ok. 6.

Madziasek najlepszy srodek do drzwi prysznicowych to Ajax w takiej bialej wysokiej butelce. Niebieski pachnacy plyn. Nanosisz go na szybe, splukujesz i sie cieszysz ;-) rewelacja

A u mnie dzisiaj pogoda sie popsula, szaro, zimno...

My gratki 6mcy :-D

Patrycjal dzieki :-)
Miki tez o 19 juz spi i przed 6 sie budzi.

Ostatnia edycja:
Witajcie,

U nas też strasznie brzydko i zimno brrr.

Ewelinka śliczny synuś, gratki z okazji 6 miesięcy mój skończył 29 ale nie ma tego dnia w tym roku w kalendarzu ;-) czas leci, trzymam mocno kciuki aby mały chciał butle, chyba juz taki urok dzieci na cycu że butla to samo zło, dzisiaj podałam soczek w niekapku i mały pił, zobaczymy czy jutro też będzie taki chętny, jak poczuje smoczek od butli troche silikonu to już się krzywi.

Zmieniłam mu smoczek na większy , chwilami go wypluwał ale już zakumał.

My gratki 6 miesięcy i zębolka:)

Madzialenek to u Ciebie produkcja ząbków, gratki ;-)

U nas ze spaniem wychodzi ok 14 h zależy ile drzemek ma w ciągu dnia i jak długie. W nocy śpi przeważnie 10-12 z przerwą na karmienie w nocy i póżniej nad ranem.

Dziewczyny mam pytanie dajecie swoim dzieciakom biszkopty, herbatniki?kupujecie takie specjalne dla maluszków?

Aga gratki z okazji 6 m-cy :-)

Przyłączam się do pytania Agi odnośnie biszkoptów.
Ja raz dałam zwykłego biszkopta, mały pociumkał troszkę i mu zabrałam, ale był ryk z tego powodu, tak mu zasmakował.

Ja podaje biszkopty juz od jakis 2 miesiecy. Kupuje te na naturalnych skladnikach dr Gurgula. Juz wstawialam kiedys zdjecie. wcina az milo i nigdy nic sie nie dzialo

Cześć Dziewczyny:-)
gratuluję ząbków i urodzino-miesięcznic :-D

Też zastanawiałam się nad podawaniem jakichś biszkoptów, czy coś... Dwa miesiące już właśnie mija jak Wojtek jest eksponowany na gluten;-)więc chyba można już mu coś dać... Póki co kupiłam kaszkę wielozbożową po 6. miesiącu, ale ma jeszcze taką ryżową po 4. to trzeba ją zjeść:tak:
U nas ząbków brak, ogólnie to kiepsko jest:-(Wojtek od piątku gorączkuje, tzn tak 2-3 razy na dobę rośnie mu temperatura, zwykle jest ok 38, raz była 38.6:no:No i katar jest... W piątek byliśmy u lekarza, ale osłuchowo wszystko było ok i gardełko czyste. Nie słychać, żeby miał jakiś kaszel, ani nic. No i nie wiem już, czy to na ząbki ta gorączka, czy to trzydniówka, czy infekcja jakaś:-(Apetyt też się pogorszył... Martwię się, przez pierwsze 6 miesięcy był zdrowiutki, nawet katarku nie maił, a teraz jak się zaczęło od tego ucha - już prawie 3 tyg. to tak się coś ciągnie cały czas:-(

reklama
Kulka u nas katar 3 tygodnie się ciągnął. Organizm musi sie odbudowac po antybiotyku. Narazie jest na pewno b.oslabiony.

Madziasek moge Ci wyslac :-) ja kupuje w sieci delikatesow Centrum i Piotrus Pan. Nie wiem czy u Was takie sklepy są

Do góry