Grinula my tez dzisiaj ten obiadek mieliśmy
cukinia z łososiem z ziemniakami. Ale taki słoiczek to mojemu mało. Tak żeby się najadł to trzeba mu dać duży słoiczek a to i tak na długo nie starczy bo po 1h no 1.5h to już glodny sie robi
reklama
ewelinka12
Fanka BB :)
aga w pracy nawet ok, nawet cyce wytrzymuja bez problemu, ale martwi mnie to ze nie chce butli bo za tydzien jade na studia na caly dzien a tak dlugo nie wytrzyma bez mleka i picia czegokolwiek, bede jutro probowac, tzn juz dzisiaj :-)
Czesc,
od 6 juz na nogach jestesmy, maz zrobil kawke i pojechal po brykiet do kominka, maly dalej zaglucony ale jest ich mniej, martwi mnie jednak to ze mu musza splywac bo pokasluje sobie. Nocke mielismy z jedna pobudka wiec sie wyspalam ;-)
My gratki zabka!
Grinula normalnie maniaczka prasowania jestes buhaha
Ewelinka trzymam kciuki by sie udalo, koniecznie pisz jak ida proby
Zabila, Ewelinka a co Wy spac dziewczyny nie mozecie?
od 6 juz na nogach jestesmy, maz zrobil kawke i pojechal po brykiet do kominka, maly dalej zaglucony ale jest ich mniej, martwi mnie jednak to ze mu musza splywac bo pokasluje sobie. Nocke mielismy z jedna pobudka wiec sie wyspalam ;-)
My gratki zabka!
Grinula normalnie maniaczka prasowania jestes buhaha
Ewelinka trzymam kciuki by sie udalo, koniecznie pisz jak ida proby

Zabila, Ewelinka a co Wy spac dziewczyny nie mozecie?
Ostatnia edycja:
Grinula
madziasek haha ale mnie okreslilas, szczerze to nie lubie prasowac, ale lubie miec uprasowane, a ze piore 3-4 pralki w tygodniu to na okraglo prasuje
zdrowka dla synusia
witam tak w ogole...
pada u mnie, pochmurno jakos bleeee....
taka j co tam u Was? maz dzis w domu, to mu zabierz lapka na dluzej

witam tak w ogole...
pada u mnie, pochmurno jakos bleeee....
taka j co tam u Was? maz dzis w domu, to mu zabierz lapka na dluzej

witam z rana.
Dzisiaj mam urwanie głowy. Robimy z mężem imprezkę urodzinową jako że urodziny mamy w odstępie tygodnia. Roboty masa a czasu niewiele. A jeszcze mały coś nie bardzo chce współpracować.
Grinula ja też mam ciągle coś do prasowania. Dlatego czasem zbieram pranie z 6-7 pralek i wtedy prasuje hurtem. Zazwyczaj w czasie popołudniowej drzemki małego. Akurat te 1,5 h starcza (czasami).
Dzisiaj mam urwanie głowy. Robimy z mężem imprezkę urodzinową jako że urodziny mamy w odstępie tygodnia. Roboty masa a czasu niewiele. A jeszcze mały coś nie bardzo chce współpracować.
Grinula ja też mam ciągle coś do prasowania. Dlatego czasem zbieram pranie z 6-7 pralek i wtedy prasuje hurtem. Zazwyczaj w czasie popołudniowej drzemki małego. Akurat te 1,5 h starcza (czasami).
Grinula
Zabila udanej imprezki zycze
ja prasuje wieczorem jak dzieci pojda spac.. i nie lubie zbierac, zwykle prasuje 1-2 pralki
w czasie drzemki Gosi to ja ledwo sie zdaze pokrecic po mieszkaniu, a ona juz sie budzi haha
madzialenak
mama na pełen etat
My jeszcze ja mogę podesłać stronkę z przepisami na obiadki dla dzieci
Przepisy kulinarne dla niemowląt
Przepisy kulinarne dla niemowląt
madzialenak
mama na pełen etat
U nas trzeci ząbek wychodzi, już czuć pod palcem kawałeczek. Ratujemy się żelem bo trochę dokucza tym razem Sebusiowi.
reklama
Witam wieczorkiem
maly zaczal podnosic dupke i podciagac nozki a do tego cofa sie dosc szybko i smiesznie to wyglada :-)Grinula ja tez lubie miec poprasowane i staram sie tak jak Zabila prasowac hurtem z kilku pran. Mikolaj lubi jak prasuje, przyglada sie i obserwuje. Pogode mielismy super, na sloncu bylo +20 wiec dwa razy bylo tlenienie.Zabila udanej imprezy :-)Madzialenak gratki kolejnego zabka. Heh wychodza u Was jak grzyby po deszczu.u nas tez cos sie zaczyna dziac ale tym razem na dole