reklama

Sierpień 2013

Agulec mój też w nocy dostaje jeszcze cyca ale bardziej po to aby się uspokoił bo raczej nie jest głodny..mój nie chce innego mleka więc rano i wieczorem wina kaszke spoadycznie w dzien cyca ale baaardzoo rzadko

reklama
ja z 14 grudnia :d super być z końca roku :)
Miki sam odstawił się od cyca jak miał 7 mcy...wybrał butelkę....stopniowo nie chciał cyca...i stało się...
teraz nzowu spi...pełzanie go męczy widac i szybceij spac mu się chce...

Moja tez usnela, zupe ugotowalam w miedzyczasie z jeczydelkiem u nogi, wiec teraz ide na zasluzona kawke :-D
Gosi tez zab idzie, siodmy juz, na gorze dwojka, chyba ledwo juz sie przebilsa bo kreche widac w dziasle.

Agaulec moja jak zaczela siadac, to do tylu leciala lub na boki ;) teraz na szczescie juz nie, za to stoi teraz i puszcza sie, postoi 5 sekund i klap na tylek i sie wkurza...

Ja mam 31 i wiecej dzieci planowanych miec nie bedziemy :-) a moj S. ma 35.

Wspolczuje nocek, mojej na szczescie zeby nie przeszkadzaja.

Ja w dzien juz nie daje cyca, na noc do spania, 1-2 w nocy i nad ranem.

Hej dziewczyny ! :-)

Madziasek, to trzymam kciuki za kolejne maleństwo :-)

Ewelia, współczuję przeżyć i cieszę się, że wszystko już u was w porządku ! :-)

Aga, u mnie nocka taka sama jak u was.. mały budził się i popłakiwał.. też mu w nosie znowu coś słychać, a już dwa dni było ok.. także nie wiem.. może faktycznie to zęby.. Ja odciągać fridą nie potrafię.. odciągnę troszkę a tak to czekam na męża bo on to potrafi.. mocne płuca ma :-p

Venicee, mój też więcej i dłużej teraz śpi w dzień :-) faktycznie więcej ruchu i dziecko pada szybciej:-D

My chcieliśmy się starać o drugiego malucha za rok czyli między dziećmi były by 3 lata różnicy, ale jak Kuba dalej tak będzie spać jak teraz to chyba to odłożymy.. W czerwcu kończę 25lat także mam jeszcze trochę czasu :-)

właśnie dostaliśmy pozwolenie na budowę :-D
hehe Basia ja po dzisiejszym poranku tez powiedziałam mężowi że narazie poczekamy z drugim dzidziusiem, ja teraz skończyłam 30 więc jeszcze dam rade ;-)

eee dziewczyny macie jeszcze czas :D ja widze super zalety ze nie muszę skupiac się nad starszymi dzieciakami.... ale oni już duzi....
Miki pospał 15 minut...tak to bez sensu jest ;/ muszę za obiad się wziąć ale mam lenia giganta.,...
Aga jesli nie da się Tymciowi nic odciagnąc to może to mini katar... psykaj euphorbium i nasivin ..i bedzie ok

Eweli my 4 maja mielismy 2 rocznice!

Aga super!!!

Basiu jak Ty mloda jestes :-D

moj maly spi od poltorej godzinki, ale sie obudzil wiec zmykam :-)dostalismy dzisiaj paczuszke z hippa (zupke i jakies ksiazeczki)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry