reklama
ewelinka12
Fanka BB :)
u nas piatek brak, czekam i sprawdzam a tu nic
ewelinka12
duzo zdrowka dla chorowitkow
*Venicee*
witam
no to faktycznie TakaJ chorobowo....Miki po przeziębieniu nadal odkaszluje,widzę że ma zielone gluty...Odkurzaczem jedziemy sprawę ...do tego inh . z mucosolvanu...
Teraz jestem na L4.....
U nas już 5 wyszły obydwie-stąd te katary,przeziębienia...
no to faktycznie TakaJ chorobowo....Miki po przeziębieniu nadal odkaszluje,widzę że ma zielone gluty...Odkurzaczem jedziemy sprawę ...do tego inh . z mucosolvanu...
Teraz jestem na L4.....
U nas już 5 wyszły obydwie-stąd te katary,przeziębienia...
taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
Venicee tak to wygląda, u nas to samo, aż się boję bo okres chorobowy się dopiero rozpoczął a gdzie tam koniec
Zdrówka dla Mikiego!
Tak miałam nadzieję, że będzie lepiej i nie wiem czy słusznie, od czwartku wieczora podajemy antybiotyk i liczyłam, że dzisiaj będzie już lepiej a tu się okazało, że w nocy Jakub miał gorączkę 38 stopni, jako, że to noc to dałam mu ibufen ale teraz ma już 37,8. No nie rozumiem bo przecież bierze antybiotyk już wziął 4 dawki to powinno być coraz lepiej a nie coraz gorzej, lekko się załamałam.
Tak miałam nadzieję, że będzie lepiej i nie wiem czy słusznie, od czwartku wieczora podajemy antybiotyk i liczyłam, że dzisiaj będzie już lepiej a tu się okazało, że w nocy Jakub miał gorączkę 38 stopni, jako, że to noc to dałam mu ibufen ale teraz ma już 37,8. No nie rozumiem bo przecież bierze antybiotyk już wziął 4 dawki to powinno być coraz lepiej a nie coraz gorzej, lekko się załamałam.
Ostatnia edycja:
*Venicee*
Spokojnie może trzeba więcej dawek żeby było ok....choć ja bym pojechała do lekarza po 2 -jeśli poprawy nie będzie .U nas tak kiedyś było ,była konieczna zmiana leku.Wtedy po 2 dawkach od razu była poprawa ....
Leje....smętnie jest ...Miki wyjący...
Wciął mi dziś ze 4 placki ziemniaczane
Leje....smętnie jest ...Miki wyjący...
Wciął mi dziś ze 4 placki ziemniaczane
taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
Venicee teraz już nie mam gdzie jechać bo niedziela a na IP wolę nie bo u nas od razu przyjmują wszystko co przychodzi a nie wiem czy aż taka potrzeba jest. Miałam we wtorek iść do kontroli ale jak tak dalej będzie to pójdę po prostu w poniedziałek. Niestety nie chce w ogóle pić, dzisiaj chyba z 300ml wypił także tyle co nic. Przy chorobie to powinien tym bardziej dużo pić.
Coś nam forum pada
Coś nam forum pada
Ostatnia edycja:
*Venicee*
No szkoda że mało kto tu pisze. Ale kazdy czasu nie ma ,każdy zabiegany....Ciekawe co u dziewczyn?
Jak tam dziś Kuba-lepiej coś?
Jak tam dziś Kuba-lepiej coś?
reklama