Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
3 tyg temu była ułożona miednicowo w sumie do samego początku tak.jest ułożona, jutro idę na wizytę i zobaczymy. Zaraz 30 tyg zaczynam i zostało 10 aaaa[emoji33]
oj tak leci szybko ten czas,jeszcze tydzien kwarantanny Tymcia i już będziemy wychodzić,na weekend jedziemy do teściów ,będzie miał rozrywke, odnośnie dzieci hmmm póki co zostajemy przy dwójce. Ostatnio Tymcio mi powiedział że chce jeszcze brata Wiktora [emoji6]
HEJ Pewno myśl szybko żebym zdążyła znajomej powiedzieć :d Pewno że z 4 mcznym dzidziem da się jechac Aga . A bardziej sie liczy nastawienie a nie miejsce . Mam dosyc gnicia w domu przez zasrany smog. TakaJ co u was ? A gdzie reszta??? do raportu !
kwiecień mi się marzy ..no dobra marzec...
Choroby ,zamknięcie w domu swoje już zrobiły .Choć z drugiej strony macierzyński się kończy pomału i stres zacznie mnie łapać w okolicach maja...co dalej?co zrobić?
Aguś i jak tam ? jak ułożenie ? Poważnie ci mówię Żeromski i załatwiam ci jakieś przody ;P