reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Maciejka, narazie nie bede dzwonic bo sie troche uspokoilam- tzn i tak on mi recepty nie przepisze a skoro nie mam juz plamien i brzucho boli coraz mniej to chyba dobry znak..juz 4dzien po calym kryzysie wiec chyba rokowania sa dobre- musze tylko usg zrobic dla swietego spokoju, ale numer w pogotowiu jest zapisany w kom w ulubionych eheh

aleksandral te 500km do rodzinki brzmi jak marzenie...ja mam 1200 do tesciow i 1300km do mamy, w ogole nie widzialam mojej rodzinki od poprzedniego bozego narodzenia w 2011 :((( mialam kupowac bilet do domu na kwiecien a tu nie wiadomo czy w ogole bede mogla latac w tej ciazy (a 30h busem chyba nie wchodzi w gre) wiec mam malego dola :/

a ja znow pstrykanie wyczuwam w dole brzucha jak trzymam reke hehe jak to jest to to jestem przeszczesliwa :rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Aleksandral powodzenia :*

AleksandraMaria oj ja napewno nie zmienię zdania. Boję się kolejnej pomyłki lekarza. Wolę nie wiedzieć do końca.

Ostatnia edycja:
kobitki!!! niezla produktywność ciężko was nadrobić:) ja za wcześne cieszylam sie z odejścia mdłości bo dzisiejsza noc i dopołudnie nieżle dało mi popalić:(( ale z drugiej strony wiem że wsio jest ok dlatego jak czytałam o waszych kulinarnych ekscesach to musiałam soebie pauze zrobic hehee...
aj bym nie wytrzymała nie znać płci moj mąż szczerze wierzy (nie wyprowadzam go z błędu hehe) ze juz na prenatalnych bedzie cosik wiadomo ale ja tam powoli poczekam w sobote jedziemy poogladac dzidziowe rzeczy juz nie mogę się doczekac:)))
miłego popołudnia dla wszystkich mamusiek

AleksandraMaria & Maciejka - na pewno wytrwacie w postanowieniu, niespodzianki są zawsze fajne:tak: - ja przy drugim dziecku chyba też bymwolała mieć niespodziankę, ale teraz no way! - jestem napalona jak nie wiem:-D

Ja przy pierwszym chciałam wiedzieć i przy drugim. Lubię niespodzianki, ale nie takie :-D

Muffiny się pieką. Pożyczyłam w końcu foremki od siostry, więc się muszę muffinkowo powyżywać :-D Chleb już upieczony i pachnie obłędnie. Dobrze, że ja najedzona obiadem, bo bym się na niego pewnie rzuciła zaraz :-D

Madziula - zaprazszam. Muffin jest dużo :-)
A jak wyjdą dobre, to się przepisem podzielę :-)

Margo - już sprawdzam skrzynkę. Może mi się zapchała?

reklama
Do góry