K
kasiarj
Gość
Madziula ja cię pocieszę bo miałam rozstępy na piersiach i mi zniknęły jak przestałam karmić (wprawdzie razem z całą piersią

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

) to kupiłam sobie krem na rozstępy Ziaji (czyli jeden z tańszych ;-)) i nie miałam rozstępów na brzuchu aż do 37 tc. Już się cieszyłam, że mnie ominą, a tu bach! I na brzuchu mam tylko 2 ale za to duże i grube, przy samym pępku Maciejkaa ja mam i u mnie głownie dzieci korzystają albo na wyjazd bierzemy (montuje na zagłowkach i w razie trudności odpalam im bajki). Jeśli masz dotykowy dość duży telefon i lekkiego laptopa to ipad jest tylko dodatkowym gadżetem
U nas trzeba było wprowadzić ograniczenia. Granie (mimo że gry są edukacyjne) to jednak pochłaniacz czasu i dozujemy bardzo ostrożnie. Nam się przydają ipady jak np. śpimy poza domem i puszczam dzieciakom bajki grajki do snu. Ale moglibyśmy tez puszczać z telefonu lub boomboxaNo mam i dlatego nie wiem po co mąż to dziś kupił. Jestem zła bo teraz mój mały chyba przez całą wiosnę z domu nie wyjdzie buu :-( tatuś mu naobiecał i będą razem łupać całe dnie o nie :-(
Kobietki czy któraś z Was używa specjalnego kremu na rozstępy dla kobiet w ciąży?? Jeśli tak to jakie są dobre i warte zakupu?? Ja profilaktycznie od 10tyg używam kremu Mustela i dzisiaj z rana mąż zauważył na moich piersiach ogromne sine rozstępyDodam, że piersi urosły mi z B do D
Na razie przytyłam niecały kilogram. Nie chcę rozstępów. !!!!!
Eh dobra, napiszę to - ja będę miała cesarkePiszę to tak nieśmiało bo jak ostatnio się ujawniłam to była mała burza na forum
![]()