IzaV z tą witaminą B6 to prawda, już wcześniej lekarze mi o tym mówili. Zalecali mi produkty z wit B6 i rzeczywiście pomagało mi na jakąś chwilę. No, mam nadzieję, ze teraz mimo wszystko będzie już do przodu 
Dziewczyny, ja po wizycie
Nie wchodzę w odpowiedni wątek, bo się gubię w tych wszystkich tematach
W każdym razie na moje pytanie o ANANASA pani zrobiła wielkie oczy
i powiedziała, że mam jeść absolutnie wszystko na co mam ochotę
Zapytałam też o samoloty, bo nie chce mi się Podróżować do rodziców autem 6h, wolę 40 min samolotem
i powiedziała, że jak najbardziej można latać. Jeśli z ciążą jest ok to zawsze można spokojnie latać. A poza tym słyszałam serduszko, dostałam witaminy Pregna Plus (pierwsze słyszę o takich?!) i idę od środy do pracy 
Aaaaa i pojechałam do Arkadii do Empiku i zakupiłam książkę 'W oczekiwaniu na dziecko'. Moja siostra mi ją polecała, widziałam recenzje w internecie i na koniec pani w kasie powiedziała, że sama tę książkę przerabiała i szczerze poleca. Mnie na pierwszy rzut oka też się podoba
To by było na tyle. Humor mi się poprawił, idę zjeść ananasa a jutro zakupię jakiś ciążowy strój
Dziewczyny, ja po wizycie
i powiedziała, że mam jeść absolutnie wszystko na co mam ochotę Aaaaa i pojechałam do Arkadii do Empiku i zakupiłam książkę 'W oczekiwaniu na dziecko'. Moja siostra mi ją polecała, widziałam recenzje w internecie i na koniec pani w kasie powiedziała, że sama tę książkę przerabiała i szczerze poleca. Mnie na pierwszy rzut oka też się podoba
To by było na tyle. Humor mi się poprawił, idę zjeść ananasa a jutro zakupię jakiś ciążowy strój