reklama

Sierpień 2013

IzaV z tą witaminą B6 to prawda, już wcześniej lekarze mi o tym mówili. Zalecali mi produkty z wit B6 i rzeczywiście pomagało mi na jakąś chwilę. No, mam nadzieję, ze teraz mimo wszystko będzie już do przodu ;)

Dziewczyny, ja po wizycie :) Nie wchodzę w odpowiedni wątek, bo się gubię w tych wszystkich tematach ;) W każdym razie na moje pytanie o ANANASA pani zrobiła wielkie oczy :szok: i powiedziała, że mam jeść absolutnie wszystko na co mam ochotę :) Zapytałam też o samoloty, bo nie chce mi się Podróżować do rodziców autem 6h, wolę 40 min samolotem :) i powiedziała, że jak najbardziej można latać. Jeśli z ciążą jest ok to zawsze można spokojnie latać. A poza tym słyszałam serduszko, dostałam witaminy Pregna Plus (pierwsze słyszę o takich?!) i idę od środy do pracy :)
Aaaaa i pojechałam do Arkadii do Empiku i zakupiłam książkę 'W oczekiwaniu na dziecko'. Moja siostra mi ją polecała, widziałam recenzje w internecie i na koniec pani w kasie powiedziała, że sama tę książkę przerabiała i szczerze poleca. Mnie na pierwszy rzut oka też się podoba :)

To by było na tyle. Humor mi się poprawił, idę zjeść ananasa a jutro zakupię jakiś ciążowy strój :)

reklama
Margo, no to super, graulacje :) ja też mam tę książkę, fajna jest :) polecam też "Odkrywam macierzyństwo" dr Preeti Agrawal, nazwisko autorki brzmi obco, ale to ginekolog, która od lat mieszka i pracuje w Polsce. Jest sporo przepisów na dobre zdrowe jedzonko i dużo praktycznych rad.

życzę Ci serdecznie końca spotkań z pawiami :)))

Ja mam oczy w mokrym miejscu, a teraz to potrafię się wzruszyć nawet na reklamie albo na programie Master Chef G. Ramsaya, serio :)

Dziewczyny, już się tak czaję z tym pytaniem, nie chcę być źle zrozumiana, że się narzucam czy coś, ale ja też bym chciała się w kwietniu spotkać z Wami i ... Często piszecie o zamkniętym wątku, jakie macie zasady kogo tam zapraszacie? :)

zapraszamy tam osoby ktore daly sie dobrze poznac na forum ogolym i juz o tobie i MadziSek rozmawialysmy, ale tylko jedna osoba ma moc zapraszania i pewnie lada chwila dostaniecie zaproszenie- mysle ze jeszcze go nie dostalyscie przez skleroze ciazowa :D
ps przygotujcie fotki z pyszczkami, bo tam sie ujawniamy :)

jakis news od jagody??

zapraszamy tam osoby ktore daly sie dobrze poznac na forum ogolym i juz o tobie i MadziSek rozmawialysmy, ale tylko jedna osoba ma moc zapraszania i pewnie lada chwila dostaniecie zaproszenie- mysle ze jeszcze go nie dostalyscie przez skleroze ciazowa :D
ps przygotujcie fotki z pyszczkami, bo tam sie ujawniamy :)

jakis news od jagody??

baaaaardzo chętnie się ujawnię, bo ja też z racji zawodu, o którym tam opowiem, nie powinnam się tak ujawniać na forach ogólnodostępnych :)))

Suuuper news od Jagody na wątku wizytowym :)))

Już szłam spać, ale musiałam się zalogować żeby Jagodę podczytać, bo byłam ciekawa jak po wizycie :)
Teraz już wszystko wiem, gratuluję i na ten dzień żegnam się :)
Dobranocka! :-)

Margo gratuluje wizyty:-) co do Pregny Plus to ja biore te witaminy juz od miesiaca
No i super, ze gin rozwial watpliwosci a propo Ananasa

Jagoda gratulacje, super, ze bedziesz miec dziewuszke:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry