reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Cześć Lasencje :)

Ja wróciłam z kościoła i ze spaceru. Pogoda nie taka straszna w Warszawie. Fakt, wieje, ale na otwartych przestrzeniach. Na Starym Mieście było całkiem przyjemnie :) Ciepło się ubrałam i dotleniłam :)

Dolareser
moja lekarka na każdej wizycie przypomina mi, że luteinę bierze się do ok 16 tygodnia ciąży więc przypuszczam, że do końca jej nie będziesz brała. Ja będę brała do ok 20 tc. Nie martw się na zapas :) Jeśli bierzesz mniejszą dawkę to i tak jest to podtrzymanie :)

Maciejkaa spodnie typu rurki kupiłam od pary za 90 zł, ale dziś już w nich paraduję i jestem bardzo zadowolona, bo super mi leżą :) Jeśli chodzi o spodnie to była jakaś promocja -40zł taniej od pary :)

Miłej niedzieli :*

Ostatnia edycja:
reklama
riko_alpina_sgf_s.jpg

Proszę o opinię :-) komu jak komu ale Wam ufam i wiem że szczerze powiecie :)

Ostatnia edycja:
Maciejka wózek identyczny jak mój Tako Jumper,więc mogę się wypowiedzieć od tej strony ja bardzo zadowolona jestem bardzo wygodny duży,przestronny,nadaje się na każde dziury,tapicerka zdejmowana,łatwo i szybko się składa,jedyny defekt (mi nie przeszkadzało bo ja w domku mieszkam) to nie należy on do najlżejszych,ale jakiś strasznie ciężki też nie jest.Więc jeśli tej firmy tak samo zbudowany jak Tako to szczerze polecam :tak:

O tu masz taki jak ja mam to możesz sobie porównać 4w1 wózek TAKO Jumper X NOWE KOLEKCJE 13xGRATISÓW (3066448144) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
Ja planuję kupić taki sam wózek,bądź bardzo podobny.Lubię kolory zielone,jednak po bojach z mężem będziemy polować na jakiś granat lub szary.Ale model wózka jak najbardziej mi się podoba:tak:

A ja już po pracy,obiadek zjedzony i chyba teraz troszkę poleżę i poszperam na allegro itp...Planuję sobie kupić ze dwie tuniki i może jakieś spodnie ciążowe.No i może coś dla maluszka:-).Zastanawiam się co ja teraz będę robić całymi dniami

Dolaresr a co mąż ma do zielonego ? Mnie się podobają dwukolorowe wózki. Głównie czarny z czymś. A ze zielony jest moim ulubionym to wiadomo jaki wybiorę :-)

Ja też jestem za mieszanką czarnego i coś do tego.Nie wiem co mój mąż ma do zielonego bo ja właśnie najbardziej chcę zielony z czarnym,a on się upiera,że nie.No to go spytałam,czy to on będzie więcej chodził na spacery z dzieckiem:tak:.Wiadomo,że nie.Ale teraz się go spytałam,czemu nie zielony,to powiedział,że źle mu się kojarzy:confused:.

reklama
Nie dam rady przeczytać weekendowej produkcji:/ samolubnie opiszę jaki fajny miałam weekend. Byliśmy wczoraj z dziećmi na spacerku i one pomykały na swoich rowerkach. Niestety po dłuższym spacerze widzę w jak bardzo słabej formie jestem bo potem postałam jeszcze w kuchni przy garach i popołudniu już byłam zmęczona:zawstydzona/y: Zostawiliśmy dzieci z moim tatą i poszliśmy na "poradnik pozytywnego myślenia". Podobał mi się. Ostatnio mam szczęście do fajnych seansów w kinie. Dzisiaj teściowa nas zaprosiła na obiad więc pełne lenistwo:happy2:

Do góry