reklama

Sierpień 2013

reklama
chrobek- plamien nie mam.bol po prawej stronie na dole ale ostatnio lekarz powiedzial ze to normalne bo wszystko sie w srodku rozciaga...a co do progesteronu to wogole mi nikt nie sprawdzal i to tez mnie dziwi.ze dwa lata temu mialam lekko podwyzszona prolaktyne a to tez wazny hormon w ciazy i tak sie zastanawiam czy sobie porobic wyniki na wlasna reke skoro lekarz o tym nie

Maciejkaa zycze zdrowka :-D

Dolaresr ja tez bralam luteine i nie mialam zmniejszanej dawki, ani plamien czy krwawien a gdy sie staralam o dzidzie tez wyniki pokazaly podwyzszona prolaktyne, wynikow nie mialam powtorzonych i jest wszystko ok, na ostatniej wizycie zapytalam czy mam dalej brac luteine skoro nie mam plamien itp moj gin powiedzial ze juz nie ;-)

All-me nawet nie wiesz jak Ci zazdrosszcze tych plackow.marze o nich juz trzy dni i chyba nie wygram z ta chcica i po pracy sobie zrobie.a mialy byc tylko warzywka i ryz u mnie:-D

reklama
dolaresr- nie martw się nie tylko u Ciebie,ja też mam zerową koncentrację:-D ale za to już wiem jak mają faceci z niepodzielną uwagą- jak chcę zrobić coś "bardziej skomplikowanego" to muszę się wyłączyć inaczej nic z tego nie wyjdzie:-D
Skoro wszystko jest ok to się nie martw na zapas, i rób co gin każe:tak: Ja miałam badany progesteron 2 lub 3 razy ale u mnie cały czas pojawiają się plamienia i dodatkowo w poprzedniej ciąży miałam bardzo niski poziom. Możesz na następnej wizycie zapytać o to gina, może uważa że u Ciebie nie trzeba robić takich badań....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry