reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Margo25 gratulacje zakupów.

Dolaresr nie martw się będzie ok.

Maciejkaa dużo zdrówka.

Ja dziś już zaliczyłam spacerek, chociaż pogoda wietrzna.
Miłego dnia dziewczyny

reklama
Maciejka współczuję tego kataru,a u lekarza z tym byłaś bo nie pamiętam??Kurde szukałam online tego odcinka i nie mogę znaleźć,jak możecie to wrzućcie link

Ech... Ja najadlam się placków ziemniaczanych i leże... Zaraz chyba się przespie :)) ... Ciekawe kiedy poczuje ruchy...

chrobek- plamien nie mam.bol po prawej stronie na dole ale ostatnio lekarz powiedzial ze to normalne bo wszystko sie w srodku rozciaga...a co do progesteronu to wogole mi nikt nie sprawdzal i to tez mnie dziwi.ze dwa lata temu mialam lekko podwyzszona prolaktyne a to tez wazny hormon w ciazy i tak sie zastanawiam czy sobie porobic wyniki na wlasna reke skoro lekarz o tym nie

Maciejkaa zycze zdrowka :-D

Dolaresr ja tez bralam luteine i nie mialam zmniejszanej dawki, ani plamien czy krwawien a gdy sie staralam o dzidzie tez wyniki pokazaly podwyzszona prolaktyne, wynikow nie mialam powtorzonych i jest wszystko ok, na ostatniej wizycie zapytalam czy mam dalej brac luteine skoro nie mam plamien itp moj gin powiedzial ze juz nie ;-)

All-me nawet nie wiesz jak Ci zazdrosszcze tych plackow.marze o nich juz trzy dni i chyba nie wygram z ta chcica i po pracy sobie zrobie.a mialy byc tylko warzywka i ryz u mnie:-D

reklama
dolaresr- nie martw się nie tylko u Ciebie,ja też mam zerową koncentrację:-D ale za to już wiem jak mają faceci z niepodzielną uwagą- jak chcę zrobić coś "bardziej skomplikowanego" to muszę się wyłączyć inaczej nic z tego nie wyjdzie:-D
Skoro wszystko jest ok to się nie martw na zapas, i rób co gin każe:tak: Ja miałam badany progesteron 2 lub 3 razy ale u mnie cały czas pojawiają się plamienia i dodatkowo w poprzedniej ciąży miałam bardzo niski poziom. Możesz na następnej wizycie zapytać o to gina, może uważa że u Ciebie nie trzeba robić takich badań....

Do góry