Hej dziewczyny, czy u Was dzisiaj też taka zima? u mnie od rana pada i pada i pada śnieg... a do tego okropnie wieje wiatr. Strrraszna pogoda :-( Jutro muszę samochodem pomykać, a ze mnie jeszcze taki mało doświadczony kierowca... A tu drogi przypominają tory dla biegaczy narciarskich...
Wczoraj byliśmy w Poznaniu szukać inspiracji do nowej łazienki.. Tyle tego jest, że nie wiadomo na co się decydować. Na szczęście trochę pomysłów nam do głowy wpadło. A przy okazji małe zakupy w H&M :-) Faktycznie, jak jest promocja to można nieźle skorzystać, kupiłam spodnie bawełniane, na lato, białe za 30 zł ;-) Nie omieszkałam zaciągnąć tez M. do sklepu dla Bobasów, poobmacywać wózki...
Z racji prowadzonego biznesu - sklepy zielarskie oraz poniekąd apteka - powiem Wam, że jeśli chodzi o Pampersy, to trzeba mocno polować, w hipermarketach, zwłaszcza real i tesco, ale koniecznie trzeba uważać, bo ostatnio lubią naciągać. Tych opakowań jest sto rodzajów, giga pack, giant pack, mega pack, jumbo pack, economy plus itp.. Najlepiej chodzić z kalkulatorem i przeliczać cenę na pojedynczą pieluszkę.. A z opowiadań znajomych Mam wiem iż te Dada jak i Babydream z Rossmana w większości przypadków się sprawdzają i mamy chwalą. Kwestia gustu, wrażliwości pupy Małego i zasobności portfela