zaczarowana79
3*mama :-)
Mi się coś kojarzy że na salę nie mogło wejść więcej niż dwie osoby z rodziny...:-) Ja na sali też miałam taką dziewczynę co krzyczała że jej dziecko podmienili, ale Ona ogólnie chyba nie do końca była na umyśle zdrowa, i też odwracałam się i udawałam że śpię, a Ona zaraz wyszła na szczęście do domu...
Właśnie sobie podglądałam zdjęcia wrześnióweczek, bo mam tam koleżankę i aż sprawdzałam czy to wrzesień a nie lipiec. ... Normalnie brzuchatki takie że znowu się zaczęłam zastanawiać co jest z moim brzuchem... A zdrugiej strony, jak czytam że w 11 tygodniu brzuch jest nad pępkiem.... Jakieś małe jesteśmy sierpnióweczki...:-)
Buty na obcasie, jak ja tęsknię... uwielbiam ..ale z racji pogody zasuwam na płaskim, chcę wiosny... chociaż i tak nie założę obcasów bo wiadomo... środek ciężkości itp... a ja najbardziej lubię takie minimum 10 cm... Miłej nocy dziewczyny...
Właśnie sobie podglądałam zdjęcia wrześnióweczek, bo mam tam koleżankę i aż sprawdzałam czy to wrzesień a nie lipiec. ... Normalnie brzuchatki takie że znowu się zaczęłam zastanawiać co jest z moim brzuchem... A zdrugiej strony, jak czytam że w 11 tygodniu brzuch jest nad pępkiem.... Jakieś małe jesteśmy sierpnióweczki...:-)
Buty na obcasie, jak ja tęsknię... uwielbiam ..ale z racji pogody zasuwam na płaskim, chcę wiosny... chociaż i tak nie założę obcasów bo wiadomo... środek ciężkości itp... a ja najbardziej lubię takie minimum 10 cm... Miłej nocy dziewczyny...
niektóre z nich w 13-14 tc mają większy brzuch ode mnie 
),ja myślałam o tym żeby powiedzieć że nikt ma mnie nie odwiedzać oprócz męża,ale przecież wszyscy się obrażą,moja mama już była zniesmaczona jak powiedziałam że po powrocie ze szpitala nie potrzebujemy pomocy i chcę spędzić chociaż tydzień tylko z mężem córcią i nowym domownikiem(mama powiedziała że już sobie wczasy układała tak żeby być jak wyjdę ze szpitala
).Czasem czuję się jakbym jakaś upośledzona była bo wszyscy są święcie przekonani że sobie nie poradzimy z dwójką dzieci i sami już sobie zaplanowali jak będą pomagać,paranoja