franekkimono
Fanka BB :)
Allme zawsze to będziesz pod okiem lekarzy,dobrze że się zdecydowałaś.Trzymam kciuki żeby wszystkie badania wyszły dobrze.
Ewcik zdrówka i niech ten ból już cię przestanie męczyć!
Wszystkim obolałym życzę zdrówka kobietki,jeszcze trochę drogi przed nami!Może jak wiosna przyjdzie to będziemy miały więcej energii,zdrówka i pozytywnego myślenia.
Właśnie wyładowałam 2 worki za małych ubrań na Lenę z komody,od razu zrobiło się wolne miejsce dla Cośka
Idę zanieść do rodziców i przyniosę worek z moimi ubraniami ciążowymi.
Buziaki i miłego dnia
Ewcik zdrówka i niech ten ból już cię przestanie męczyć!
Wszystkim obolałym życzę zdrówka kobietki,jeszcze trochę drogi przed nami!Może jak wiosna przyjdzie to będziemy miały więcej energii,zdrówka i pozytywnego myślenia.
Właśnie wyładowałam 2 worki za małych ubrań na Lenę z komody,od razu zrobiło się wolne miejsce dla Cośka
Idę zanieść do rodziców i przyniosę worek z moimi ubraniami ciążowymi.Buziaki i miłego dnia

) i od 2 dni też ledwo zwlekam się z łóżka przez ból pleców, na dole, po prawej stronie. Spróbuj odpocząć, nie przemęczać się, powinno minąć
.Miałam wizytę więc z samą położną,która usg nie mogła mi zrobić ale posłuchała tętna płodu,więc chociaż tym mnie uspokoiła.Wyniki oceniła,że są ok.Kazała mi iść do dermatologa z moimi krostami...I dowiedziałam się,że na połówkowe pójdę za ponad trzy tyg
.Późno bo to będzie już leciał 24 tydz ale jakoś wytrzymam.I jeszcze mówiła,że na następnej wizycie poślą mnie na glukozę