reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

reklama
Mój starszy synek uświadomił dzisiaj w przedszkolu wszystkie dzieci ze swojej grupy, skąd się biorą dzieci:-D podobno był bardzo dokładny w swoim opowiadaniu. Panie śmiały się, że " odwalił kawał dobrej roboty":-D
Ciekawe co na to rodzice innych dzieci:laugh2:

Kasiarj podoba mi się Twoje podejście do wychowania ( przypomina moje;-))

Toska - rodzice będą mieli z głowy, nie będą musieli uświadamiać swoich dzieci :-D:-D

Leżałam przed chwilą na kanapie, a młody podszedł do mnie, odkrył mój brzuch i pyta się "jak tam dzidzia?". To mu mówię, że dobrze i że może coś do dzidzi powiedzieć, a on: "dzidziu, bądź braciszkiem!" :-D

Domi to musi być mega wzruszające:-D. Mój brat (starszy o 5 lat) kazał otwierać mamie buzię i krzyczał jej do buzi "Ola wychodź już". Wiedział skubany, że będzie dziewczynka i jeszcze imię wybrał :-D. Tylko nie miał w przedszkolu kolegi, który by mu uświadomił, że dzidzia w brzuchu ma wejście/wyjście z drugiej strony mamusi ;-)

Domi, Kupciusia - słodkie te teksty Waszych starszaków :) to na pewno mega rozczula :-)

Dolaresr - nie wpadłam na to, żeby te sny spisywać, ale to chyba dobry pomysł w sumie ;-) niezłe opowiadanka by wyszły... i to z każdej bajki - i horrory i jakieś romansidła :-D

Witam się znów pierwsza z rana :tak:To co dziś niby mamy ten początek wiosny?Yhy...Narazie jest dobrze bo śnieg nie pada :-) więc mogę przyjąć że jest wiosna.Mnie jakieś przeziębienie bierze bo mnie gardło nawala,mała kaszle na całego więc mamy powtórkę z rozrywki.
toska bardzo chciałabym usłyszeć skąd te dzieci się biorą :-D od twojego syncia
Wczoraj zakupiłam sobie dwie pary baletek może to przyciągnie wiosnę.
Miłego dnia babeczki.

witam się i zarazem żegnam, bo jedziemy z mężulkiem na dwa dni w jego rodzinne strony, więc nadrobię Was po powrocie, trzymajcie się cieplutko, bo pogoda za oknem nie nastraja dobrze :/

Witam,

franek - zdrówka dla Ciebie i małej.

toska - :-D napewno fajnie to musiało brzmieć z ust takiego malucha :) a swoja drogą z niego to już duży chłopak.

ja dziś mam obiad prawie gotowy, bo wczoraj były krokiety z brokułami, a dziś dogotuje tylko barszczyk czerwony i mam wolne od kuchni :)
Za to czeka mnie sprzątanie u synka w pokoju: ciuszki i zabawki. No i powoli zabieram się za malowanie bajkowego pokoju dla drugiego łobuza ;)

reklama
Cześć Kobietki! Wczoraj zasnęłam jak kamień o 20:30!!! Wstałam o 6:50, ale chyba tylko dlatego, że obudził mnie mężowski budzik... Czy się wyjątkowo wyspałam? Nie powiedziałabym :confused:
Ale słoneczko mi świeci w okna od rana, więc jakoś pozytywnie nastraja. O, czołówka DDTVN już wiosenna :)

No to życzę Wam tej wiosny, jeśli nie za oknem to w serduchach albo w brzuszkach (żeby się dzieciaczki ruszały miło)!

Pamiętajcie, że dzisiaj dzień wagarowicza, więc można sobie urządzić wolne od obowiązków ;)

Do góry