reklama

Sierpień 2013

reklama
Nie no teraz pobilam moje wszelkie rekordy 'zachciankowe' i właśnie jem. ... 'śniadanie' ;)) haha o jaaa... Co ta ciaza robi z człowiekiem jestem jak jakiś wygłodniały wilk -1 raz to mi się zdarzylo no ale niby zawsze kiedyś 'musi być ten 1 razzz' heh ;))

Więc mowie juz Dziendobry wszystkim ;)
Zadziwiajaco w dobrym humorze pomimo godziny ;)

Edit: ps.Normalnie powinien być pod topic 'nocne harce', chociaż chyba żadna z was.nie ma problemu ze spaniem to z kim bym gadala :)) dzidzia sobie pozwala i ni huhu spać mi nie da, to zapuka, to mi nie wygodnie mdłości zgaga masakra -wykończyć mnie chce heh,

Ostatnia edycja:
Dzien Dobry ;-)
u mnie -15 i piekne sloneczko sie pokazalo

Miciurka to zaszalalas ;-) 3 w nocy :szok:
cos jaralas???haha
podzielilabys sie z kolezankami :-D

Milego dnia!

dzisiaj kolejny etap remontowy, buuuuu i pewnie sporo sprzatania!!!

Dzieńdoberek! Za oknem słoneczko, więc pewnie i mróz, bo nie ma chmurkowej pierzynki. Nie mam termometru zaokiennego, ale wg pogody na telefonie jest -15 :szok: Idę z piesem na spacera, to się przekonam. Ja dziś w świetnym nastroju, bo dziecko mnie wczoraj pokopało tak, że czułam pod dłonią :) czego i Wam serdecznie życzę :)

heh u mnie tylko -4 :D i akcja okna, ale chyba tylko od środka i firany wypiorę, tzn. mama moja to zrobi :P a co do nocnych harców to o 5 nad ranem obudził mnie.....pawik! szok! na tym etapie?

witam laseczki z rana, u nas też piękne słoneczko ale zimnoooo i znowu śniegu dosypało, żeby zbyt pięknie nie było :-p

wróciliśmy po dwudniowej nieobecności i nie mam szans Was doczytać.. za dużo stron do nadrabiania :/ teraz będę się starać na bieżąco, ale jak było coś bardzo ciekawego to mi streśćcie :)

Cześć Wam :)

U mnie tez piękne słońce i -12 - nie wychodzę dziś z domu :-D Chociaż dziś mam 2 dzieci pod opieką więc nie wiem czy wytrzymam z nimi cały dzień w mieszkaniu :-D

Miuciurka - o matko!:szok: Nie dość, że siedzisz na forum o 3 w nocy to jeszcze jesz śniadanie?:szok::-D:-D

Dzień dobry!

U mnie też słońce i -14, dużo energii i planów na dzisiaj.
Miciurka je też czasami nie mogę spać w nocy, ale nie włączam laptopa bo wiem, że wtedy nie zasnę w ogóle:tak:, czytam różne 'męczące' książki, słowniki ostatnio i nawet Chłopów po fińsku :baffled: :confused:

Miłego dnia!

Dzień dobry mamusie!
Ja dziś pospałam dłużej tatuś z Lenką wstał kuchnie mi wysprzątał naczynia pomył :tak: takie poranki to ja lubię!
Maciejkaa brawo!Jak ja takich ludzi nie trawię,zero taktu i kultury!
kasia co za cham i prostak!Tacy zawsze jak nie wiedzą co powiedzieć to sięgają do wyzwisk.Jak tam się czujesz?Brzusio już nie boli?
dolaresr no pewnie tak będzie, że maluch sam wybierze, najważniejsze to do niczego dziecka nie zmuszać można nakierować a co ono z tym zrobi to już jego sprawa.Mój teść cały czas się upiera że nasza mała będzie wybitnym lekarzem i będzie się uczyła grać na fortepianie i skrzypcach :confused: zapędza się czasem a mi nóż się w kieszeni otwiera bo on myśli że mojemu dziecku życie zaplanuje...takiego wała.Swoje dzieci też próbował zmusić i g***o mu z tego wyszło
Miciurka dziecko zgłodniało więc trzeba było wstać na śniadanko o 4 rano hehe przyzwyczaja cię do tego jak się pojawi na świecie
Widzę że pogoda w calej Polsce się dziś zgrała i słoneczko z wielkim mrozem,no ale dobre przynajmniej to słoneczko :baffled:
Pisałyście o cytologi,mnie lekarz się pytał na pierwszej wizycie kiedy miałam robioną cytologię a miałam robioną w czasie staranek w listopadzie więc nie musiałam znowu robić.

reklama
witajcie dziewczyny ponownie ,Dawno mnie tu nie było-niestety u mnie dużo problemów, w czwartek wyszłam ze szpitala w który lezalam tydzień z powodu kolki nerkowej i dużego zastoju w prawej nerce, sikałam dosłownie krwią. Przeraziłam się jak nie wiem , dostałam antybiotyk i nakaz lezenia na lewym boku. Z dzieckiem wszystko ok - w szpitalu wg usg wazylo 300 gram, wiem już,że to dziewczynka. W poniedziałek mam u swojego lekarza usg połówkowe, mam nadzieje ,że będzie wszystko ok. Dziewczynki teaz postaram się być na bieżąco bo mam nakaz leżenia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry