Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo uznał, że go muszę z córką wpuścić bo jej się bardzo chce a mi i mojej pewnie mniej. Czasem ludzi ponosi co zrobić. Ja mu życzyłam oczywiście żeby go córka szanowała w przyszłości tak jak on innych ludzi.
) nie mogłam się oprzeć w sklepie i dorzuciłam do koszyka puszkę coli i odkąd wypiłam,dobry humor mnie nie opuszcza
.A co do chlebka to osobiście nie piekłam ale moja mama dba o to,żebym zawsze taki świeży i samopieczony miała w domku.A wczoraj jak dostałam taki gorący,to aż wstyd pisać ile dałam rady go wciągnąć z masełkiem
.
.

A z tym zzo - jak ja urodziłam Jaśka, to w szpitalu w Polsce też się wszyscy dziwili, że bez znieczulenia ;-) Więc u nas to chyba też powoli zaczyna być rzadkość
On co prawda nie gra ale wiernie kibicuje ;-) I mały szczerze mówiąc ma niezłe zadatki puki co 
To ja się pytam gdzie do cholery?Poślę poleconym za potwierdzeniem odbioru,żeby potem mi nie mówili,że nic nie dostali.