reklama

Sierpień 2013

reklama
kupciusia- zrób sobie test!!! są takie w internecie- ostatnio oglądałam ukrytą prawdę i tam laska sobie go zrobiła:-D no ale jej wyszło że nie jest a była więc.....:-D

i stało się :) chleb w piekarniku, wyjmuję za 10 minut mmmm już mi pachnie chrupiaca skórka, zrobiłam z mieszanki 5,29 za dwie blachyb chlebka- zobaczymy co to będzie :P

Ja również miałam cytologię na drugiej wizycie, w pierwszej ciąży było podobnie.
Ale powyrzucałam ubrań :-) tyle mi tego w szafie zalegało.
Dziewczyny , ale mi tu smaka robicie tym domowym chlebkiem, ja takiego nigdy nie jadłam, a gdzie te mieszanki kupujecie?

kupciusia- ja to w sumie nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać....:szok: kurczę ale według Twojego testu to ja w ciąży nie jestem- tylko co ja na usg we wtorek widziałam?:-D

Kiciabp gratuluje ruchów

Co do badań to nie miałam na różyczkę, ale byłam szczepiona i na HIV. Cytologii w ciąży też nie miałam bo miałam dwa miesiące wcześniej badanie.

Ewcik ciekawe jak to jest z położnymi, jak takie spotkania wyglądają.

Ja chce też od maja chodzić z mężem do szkoły rodzenia i czekam aż pojawi się grafik na maj. Mężuś dziś wraca, już jest w drodze do domku i będzie wieczorkiem, weekend razem a potem znowu jedzie na delegacje. Ja dziś utworzyłam plik z wózkami, które mi się podobają, potem będę na żywo eliminować i wybierać

reklama
Kupciusia u mnie też się czekoladowy test sprawdza :-D, ale jeszcze nie dałam rady zjeść całej czekolady.

Trochę wam współczuję tego zamieszania z badaniami, tutaj jest jeden system "ciążowy" i wszystkie ciężarówki mają robione te same badania. Ja cytologię miałam w listopadzie i dosłownie kilka dni przed zajściem w ciążę, więc nie ma potrzeby powtarzania badania.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry