kamu
Mamy lipcowe'08
Micurka oby takich nocy jak naj mniej, taka bezsenność może być męcząca. Ja dziś miałam pobudkę ok 1 w nocy, bo młody znowu miał gorączkę, cholera już od niedzieli te gorączki, no ale osłuchowo czysto. W poniedziałek pójdę mu zrobić badanie krwi, nie będę się prosić o skierowanie, szlak mnie trafia, dziecko ma 4,5 roku a zawsze badania robię prywatnie bo się o skierowania nie można doprosić.
AleksadraMaria o Matko Chłopów po fińsku , po tym to już musiałaś zasnąć ;-)
Domagi, chyba faktycznie te okna tylko od wewnątrz, bo na zewnątrz to by chyba wszystko przymarzało. Ja myłam jakieś 2 albo 3 tyg temu i już są przybrudzone
Madzik1980, mam nadzieję że już problem opanowany i nerki nie będą dokuczać, w pierwszej ciąży dziecko mi tak naciskało na moczowód że też robiły się zastoje i mało brakowało a zakończyło by się szpitalem.
Ja dziś mam zamiar wybrać się do reserved wykorzystać bon -20% , do jutra ważny, może sobie coś na święta sprawie, albo koszula jeasową na którą choruję od dawna, no i muszę po raz nie wiem który iść zareklamować torebkę z kazara , tam wybieram się już od 3 miesięcy i dotrzeć nie mogę
Dziewczyny czy bierzecie jeszcze kwas foliowy?
AleksadraMaria o Matko Chłopów po fińsku , po tym to już musiałaś zasnąć ;-)
Domagi, chyba faktycznie te okna tylko od wewnątrz, bo na zewnątrz to by chyba wszystko przymarzało. Ja myłam jakieś 2 albo 3 tyg temu i już są przybrudzone
Madzik1980, mam nadzieję że już problem opanowany i nerki nie będą dokuczać, w pierwszej ciąży dziecko mi tak naciskało na moczowód że też robiły się zastoje i mało brakowało a zakończyło by się szpitalem.
Ja dziś mam zamiar wybrać się do reserved wykorzystać bon -20% , do jutra ważny, może sobie coś na święta sprawie, albo koszula jeasową na którą choruję od dawna, no i muszę po raz nie wiem który iść zareklamować torebkę z kazara , tam wybieram się już od 3 miesięcy i dotrzeć nie mogę
Dziewczyny czy bierzecie jeszcze kwas foliowy?
Ostatnia edycja:
Juz myslalam, ze opuscilas nas na amen. Dobrze, ze z Twoim dzieckiem wszystko w porzadku, tak trzymac! No i oczywiscie gratuluje dziewczynki