reklama

Sierpień 2013

Micurka oby takich nocy jak naj mniej, taka bezsenność może być męcząca. Ja dziś miałam pobudkę ok 1 w nocy, bo młody znowu miał gorączkę, cholera już od niedzieli te gorączki, no ale osłuchowo czysto. W poniedziałek pójdę mu zrobić badanie krwi, nie będę się prosić o skierowanie, szlak mnie trafia, dziecko ma 4,5 roku a zawsze badania robię prywatnie bo się o skierowania nie można doprosić.
AleksadraMaria o Matko Chłopów po fińsku , po tym to już musiałaś zasnąć ;-)
Domagi, chyba faktycznie te okna tylko od wewnątrz, bo na zewnątrz to by chyba wszystko przymarzało. Ja myłam jakieś 2 albo 3 tyg temu i już są przybrudzone
Madzik1980, mam nadzieję że już problem opanowany i nerki nie będą dokuczać, w pierwszej ciąży dziecko mi tak naciskało na moczowód że też robiły się zastoje i mało brakowało a zakończyło by się szpitalem.

Ja dziś mam zamiar wybrać się do reserved wykorzystać bon -20% , do jutra ważny, może sobie coś na święta sprawie, albo koszula jeasową na którą choruję od dawna, no i muszę po raz nie wiem który iść zareklamować torebkę z kazara , tam wybieram się już od 3 miesięcy i dotrzeć nie mogę

Dziewczyny czy bierzecie jeszcze kwas foliowy?

Ostatnia edycja:
reklama
Kamu zdrówka dla synka !!! Ja nie wiem ja wytrzymam w łózku tyle , bez zakupów , nie mam jeszcze nic dla malej-wiem ,ze dużo można kupic przez neta ,ale ja uwielbiam h&m dział dziecięcy a tego przez internet nie zamówie :(

madzik1980, fajnie, ze sie w koncu odezwalas:blink:Juz myslalam, ze opuscilas nas na amen. Dobrze, ze z Twoim dzieckiem wszystko w porzadku, tak trzymac! No i oczywiscie gratuluje dziewczynki:tak:

Madzik a co Ci lekarze powiedzieli? Może wystarczy jak 2-3 tyg poleżysz. Spokojnie zdążysz z zakupami.
Ja to chyba jestem jakaś dziwna mnie do tych zakupów w ogóle nie ciągnie, ale to chyba przez to że po M mam bardzo dużo ładnych ubranek, a że kupowałam dobrych firm i szanowałam, to wiele wygląda jak nowe. A gdyby się pojawiła dziewczynka to mam jeszcze więcej ubrań, dostanę od 2 bliskich koleżanek i mojej siostry , której córcia ma teraz miesiąc. Także jedyne rzeczy jakie kupię to 2-3 kpl nowej pościeli i meble mam zamiar zmienić w pokoju dziecięcym na białe

dzień dobry:-D
u nas też dziś piękne słońce, ale niestety jest też -6, ja już zdążyłam chałupkę ogarnąć i teraz odpoczywam, a wieczorem jedziemy na imieniny do teściowej....

madzik- dobrze że wszystko już ok:tak:,a dlaczego musisz leżeć?
miciur-ka- czy Ty nie masz co w nocy robić?:-D

Kamu ,Pandora -na razie mam leżeć z powodu tych nerek i z powodu ,że łożysko jest nisko -może za 2-3 tyg będę mogla się gdzieś wybrać.Zrobi się akurat ciepło to może a nóż lekarz pozwolą na jakies spacerki. W szpitalu to mi mało powiedzieli-w poniedziałek mam wizytę u swojego lekarza więc może więcej się dowiem. Sisha witaj, witaj :)będę teraz z Wami, zawsze to w grupie raźniej :) U nas dzisiaj bardzo zimno -7 stopni-brrrr,a jeszcze w kominku nam szyba pękła i musimy grzać tylko gazem.

Dzień dobry!
Franekkimono niestety boli dziś od rana. Noc przynajmniej była przespana więc to na plus.
Madzik zdrowia Ci życzę i gratuluję córeczki!
Z powodu tego uciążliwego bólu nie mam na nic ochoty. Czeka mnie weekend do dupy. Do siostry muszę się wybrać bo już ją wczoraj zostawili w szpitalu...

no mi tak dziecko doslownie harcowalo, ze szok zjadlam jablko to moze cukier mi skoczyl hehe, nie moglam sobie znalezc miejsca krecilam sie wszedzie po domu, i w lozko spac probowalam i mi doslownie zle bylo -dziwne!a potem juz nudnosci i zgaga doszla to w ogole juz nie mialam co ze soba zrobic

MadziaSek-to dziecko moje chyba cos bralo bo ja nic :-D

Maghdalena- no to fajnie ze pogoda dopisuje, super ze czulas juz dziecko tak mocniej - ja to czasemsie zastanawiam czy to dziecko czy jelita no ale takiego pukania nie mialam wczesniej wiec to musi byc dzidzia - tez sienie moge doczekac tych mocniejszych kopniakow hehe

damagi- wow widze ze twoje dziecko tez szaleje ale zeby tak od razu ostro ... ;-)hih

domi- to ty juz z 2 dzieci praktykujesz jak to bedzie za niedlugo :-D?? - no u mnie dla dziecka wszystko hehe, wiec musialam ;-)

AleksandraMaria-no powiem ci nudzilam sie dosc dluugo ale ni huhu zasnac nie szlo, to w koncu wyladowalam na BB ale przez telefon aplikacje sciagnelam wiec szybko i sprawnie bez laptopa ale przed tym i w miedzy czasie juz probowalam sie uspac czym tylko moglam - a moj Tomek chyba ze mna w ciazy na tym samym etapie bo tez nie spal ahha tosie jeszcze powyglupialismy

a twoj sposob z ksiazka pewnie dziala co :)???? a w ogole ilejuz jestes za granica ? ja sie zawsze zastanawiam jak to by bylo dla mnie z innymi jezykami - czy latwe czy bym dala rade jeszcze sie nauczyc jakiegos jak np gdzies pojade ;)

franekkimono- no takmi sie wydaje ze to jest takie zaprogramowane budzenie w ramach przyzwyczajania sie jak juz dziecko przyjdzie na swiat boja nawet lubie spac i moge bez problemu kimac 12 h a tu nawet mi nie przeszkadzalo ze spalam tylko kilka h a nastepne kilka buszowalam hehe,to cytologie mozna w ciazy robic nawet nie wiedzialam - zawsze jakos myslalam ze ten wymaz to z tak gleboko trzeba siegnac i pobrac itd. tez dostalam list na cytologie ale nie ide bo tez w listopadzie mialam robiona - a teraz mnie cos tam boli w srodku i wole nie ingerowac niczym jakniemusze - tutaj sie naogladalam o jakichs wziernikach brrr...

madzik1980-ojeju ale mialas przezycie, mam nadz ze to juz koniec problemow dla Ciebie i gratuluje dziewczynki :)

kamu- o kurcze ale go trzyma, to tylko ma goraczke a kaszel itd.? teraz duzo wirusow wszyscy w pl chorzy doslownie, i co syropni nie pomagaja? moze jakis vick na noc, ciepla kapiel bo to tez para pomoze, hmmm , moze pora na zmiane lekarza skoro u tego nie mozesz sie doprosic o skierowanie - ale powiemci tak to jest z tymi lekarzami - pamietam jak dzis jak moja mama sie klucila z lekarzem o badania bo nie chciala mnie skierowac (mialam polpasca) a ona ze to nie to bla bla - i sie oczywiscie okazalo po wszystkim ze jednak to - ale naprawde teraz trzeba byc madrzejszym od lekarza i juz samemu wiedziec co ci jest ;/;/ ,

a mi ginekmowilze mam brac kwas foliowy przez cala ciaze i az sie zdziwilam bo niby tylko slyszalam ze do 3 miesiaca - ale ja biore caly czas zestaw witaminek

pandora- no jakos tak wyszlo ze skonczyly mi sie rozrywki i na BB wyladowalam - ps. Tili zaciazyla na listopadowkach u nas ! :tak:

mam smaka na nalesniki ze szok, jak tylko sie wytrurlam z lozka ide tworzyc :-D

Miciurka- no widzisz nie daje mi spokojnie pospać to moje wiercipiątko :P

No i właśnie zdaję sobie sprawę z tego jak łatwo na mnie wpłynąć! naleśniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiki!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Miciurka- no widzisz nie daje mi spokojnie pospać to moje wiercipiątko :P

No i właśnie zdaję sobie sprawę z tego jak łatwo na mnie wpłynąć! naleśniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiki!!!!!!!!!!!!!!!

Hahaa ahh te zachcianki ;)))

ja tu pisałam i normalnie nosem i w smaku juz czułam nalesniki więc muszą być!!

a jeszcze się bije że sobą bo kupiłam z 10 takich zestawów czekoladowych jajek na święta dla rodzinki itd i stoją czekaja a ja od rana myślę że może jedno 'niechcący zaginie' haha no tak mi.się chce czekolady że nie wyrobie i zaraz się złamie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry