• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2013

Micurka oby takich nocy jak naj mniej, taka bezsenność może być męcząca. Ja dziś miałam pobudkę ok 1 w nocy, bo młody znowu miał gorączkę, cholera już od niedzieli te gorączki, no ale osłuchowo czysto. W poniedziałek pójdę mu zrobić badanie krwi, nie będę się prosić o skierowanie, szlak mnie trafia, dziecko ma 4,5 roku a zawsze badania robię prywatnie bo się o skierowania nie można doprosić.
AleksadraMaria o Matko Chłopów po fińsku , po tym to już musiałaś zasnąć ;-)
Domagi, chyba faktycznie te okna tylko od wewnątrz, bo na zewnątrz to by chyba wszystko przymarzało. Ja myłam jakieś 2 albo 3 tyg temu i już są przybrudzone
Madzik1980, mam nadzieję że już problem opanowany i nerki nie będą dokuczać, w pierwszej ciąży dziecko mi tak naciskało na moczowód że też robiły się zastoje i mało brakowało a zakończyło by się szpitalem.

Ja dziś mam zamiar wybrać się do reserved wykorzystać bon -20% , do jutra ważny, może sobie coś na święta sprawie, albo koszula jeasową na którą choruję od dawna, no i muszę po raz nie wiem który iść zareklamować torebkę z kazara , tam wybieram się już od 3 miesięcy i dotrzeć nie mogę

Dziewczyny czy bierzecie jeszcze kwas foliowy?

Ostatnia edycja:
reklama
Kamu zdrówka dla synka !!! Ja nie wiem ja wytrzymam w łózku tyle , bez zakupów , nie mam jeszcze nic dla malej-wiem ,ze dużo można kupic przez neta ,ale ja uwielbiam h&m dział dziecięcy a tego przez internet nie zamówie :(

madzik1980, fajnie, ze sie w koncu odezwalas:blink:Juz myslalam, ze opuscilas nas na amen. Dobrze, ze z Twoim dzieckiem wszystko w porzadku, tak trzymac! No i oczywiscie gratuluje dziewczynki:tak:

Madzik a co Ci lekarze powiedzieli? Może wystarczy jak 2-3 tyg poleżysz. Spokojnie zdążysz z zakupami.
Ja to chyba jestem jakaś dziwna mnie do tych zakupów w ogóle nie ciągnie, ale to chyba przez to że po M mam bardzo dużo ładnych ubranek, a że kupowałam dobrych firm i szanowałam, to wiele wygląda jak nowe. A gdyby się pojawiła dziewczynka to mam jeszcze więcej ubrań, dostanę od 2 bliskich koleżanek i mojej siostry , której córcia ma teraz miesiąc. Także jedyne rzeczy jakie kupię to 2-3 kpl nowej pościeli i meble mam zamiar zmienić w pokoju dziecięcym na białe

dzień dobry:-D
u nas też dziś piękne słońce, ale niestety jest też -6, ja już zdążyłam chałupkę ogarnąć i teraz odpoczywam, a wieczorem jedziemy na imieniny do teściowej....

madzik- dobrze że wszystko już ok:tak:,a dlaczego musisz leżeć?
miciur-ka- czy Ty nie masz co w nocy robić?:-D

Kamu ,Pandora -na razie mam leżeć z powodu tych nerek i z powodu ,że łożysko jest nisko -może za 2-3 tyg będę mogla się gdzieś wybrać.Zrobi się akurat ciepło to może a nóż lekarz pozwolą na jakies spacerki. W szpitalu to mi mało powiedzieli-w poniedziałek mam wizytę u swojego lekarza więc może więcej się dowiem. Sisha witaj, witaj :)będę teraz z Wami, zawsze to w grupie raźniej :) U nas dzisiaj bardzo zimno -7 stopni-brrrr,a jeszcze w kominku nam szyba pękła i musimy grzać tylko gazem.

Dzień dobry!
Franekkimono niestety boli dziś od rana. Noc przynajmniej była przespana więc to na plus.
Madzik zdrowia Ci życzę i gratuluję córeczki!
Z powodu tego uciążliwego bólu nie mam na nic ochoty. Czeka mnie weekend do dupy. Do siostry muszę się wybrać bo już ją wczoraj zostawili w szpitalu...

no mi tak dziecko doslownie harcowalo, ze szok zjadlam jablko to moze cukier mi skoczyl hehe, nie moglam sobie znalezc miejsca krecilam sie wszedzie po domu, i w lozko spac probowalam i mi doslownie zle bylo -dziwne!a potem juz nudnosci i zgaga doszla to w ogole juz nie mialam co ze soba zrobic

MadziaSek-to dziecko moje chyba cos bralo bo ja nic :-D

Maghdalena- no to fajnie ze pogoda dopisuje, super ze czulas juz dziecko tak mocniej - ja to czasemsie zastanawiam czy to dziecko czy jelita no ale takiego pukania nie mialam wczesniej wiec to musi byc dzidzia - tez sienie moge doczekac tych mocniejszych kopniakow hehe

damagi- wow widze ze twoje dziecko tez szaleje ale zeby tak od razu ostro ... ;-)hih

domi- to ty juz z 2 dzieci praktykujesz jak to bedzie za niedlugo :-D?? - no u mnie dla dziecka wszystko hehe, wiec musialam ;-)

AleksandraMaria-no powiem ci nudzilam sie dosc dluugo ale ni huhu zasnac nie szlo, to w koncu wyladowalam na BB ale przez telefon aplikacje sciagnelam wiec szybko i sprawnie bez laptopa ale przed tym i w miedzy czasie juz probowalam sie uspac czym tylko moglam - a moj Tomek chyba ze mna w ciazy na tym samym etapie bo tez nie spal ahha tosie jeszcze powyglupialismy

a twoj sposob z ksiazka pewnie dziala co :)???? a w ogole ilejuz jestes za granica ? ja sie zawsze zastanawiam jak to by bylo dla mnie z innymi jezykami - czy latwe czy bym dala rade jeszcze sie nauczyc jakiegos jak np gdzies pojade ;)

franekkimono- no takmi sie wydaje ze to jest takie zaprogramowane budzenie w ramach przyzwyczajania sie jak juz dziecko przyjdzie na swiat boja nawet lubie spac i moge bez problemu kimac 12 h a tu nawet mi nie przeszkadzalo ze spalam tylko kilka h a nastepne kilka buszowalam hehe,to cytologie mozna w ciazy robic nawet nie wiedzialam - zawsze jakos myslalam ze ten wymaz to z tak gleboko trzeba siegnac i pobrac itd. tez dostalam list na cytologie ale nie ide bo tez w listopadzie mialam robiona - a teraz mnie cos tam boli w srodku i wole nie ingerowac niczym jakniemusze - tutaj sie naogladalam o jakichs wziernikach brrr...

madzik1980-ojeju ale mialas przezycie, mam nadz ze to juz koniec problemow dla Ciebie i gratuluje dziewczynki :)

kamu- o kurcze ale go trzyma, to tylko ma goraczke a kaszel itd.? teraz duzo wirusow wszyscy w pl chorzy doslownie, i co syropni nie pomagaja? moze jakis vick na noc, ciepla kapiel bo to tez para pomoze, hmmm , moze pora na zmiane lekarza skoro u tego nie mozesz sie doprosic o skierowanie - ale powiemci tak to jest z tymi lekarzami - pamietam jak dzis jak moja mama sie klucila z lekarzem o badania bo nie chciala mnie skierowac (mialam polpasca) a ona ze to nie to bla bla - i sie oczywiscie okazalo po wszystkim ze jednak to - ale naprawde teraz trzeba byc madrzejszym od lekarza i juz samemu wiedziec co ci jest ;/;/ ,

a mi ginekmowilze mam brac kwas foliowy przez cala ciaze i az sie zdziwilam bo niby tylko slyszalam ze do 3 miesiaca - ale ja biore caly czas zestaw witaminek

pandora- no jakos tak wyszlo ze skonczyly mi sie rozrywki i na BB wyladowalam - ps. Tili zaciazyla na listopadowkach u nas ! :tak:

mam smaka na nalesniki ze szok, jak tylko sie wytrurlam z lozka ide tworzyc :-D

Miciurka- no widzisz nie daje mi spokojnie pospać to moje wiercipiątko :P

No i właśnie zdaję sobie sprawę z tego jak łatwo na mnie wpłynąć! naleśniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiki!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Miciurka- no widzisz nie daje mi spokojnie pospać to moje wiercipiątko :P

No i właśnie zdaję sobie sprawę z tego jak łatwo na mnie wpłynąć! naleśniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiki!!!!!!!!!!!!!!!

Hahaa ahh te zachcianki ;)))

ja tu pisałam i normalnie nosem i w smaku juz czułam nalesniki więc muszą być!!

a jeszcze się bije że sobą bo kupiłam z 10 takich zestawów czekoladowych jajek na święta dla rodzinki itd i stoją czekaja a ja od rana myślę że może jedno 'niechcący zaginie' haha no tak mi.się chce czekolady że nie wyrobie i zaraz się złamie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry