reklama

Sierpień 2013

Dzień dobry!
Franekkimono niestety boli dziś od rana. Noc przynajmniej była przespana więc to na plus.
Madzik zdrowia Ci życzę i gratuluję córeczki!
Z powodu tego uciążliwego bólu nie mam na nic ochoty. Czeka mnie weekend do dupy. Do siostry muszę się wybrać bo już ją wczoraj zostawili w szpitalu...

Kasia, to może przy okazji jak będziesz u siostry, to idź się zbadaj na izbie... Strasznie mi Ciebie szkoda, że tak cierpisz i się martwię...

reklama
Witam,

Ale słoneczko zdradliwe za oknem... niby ładny dzień a -8 stopni w samo południe! brrrr... zimno

madzik1980 - współczuje kolki nerkowej... najważniejsze że się polepszyło, a z córcią OK!

kamu - ja kwasu foliowego już nie biorę. teraz tylko magnez+b6.

kasiarj - kurcze - co z tym Twoim brzuchem ;/ co się tam dzieje, że Cie tak boli, aż się martwię.
a dobrze, ze siostra w szpitalu - jest pod stałą obserwacja przynajmniej.

Pisałam kiedyś o koleżance, u której wyszła róznica nóżek i rączek w stosunku do wieku ciąży. Była na kontroli u innego lekarza prywatnie i wszystko wygląda dobrze, więc chyba niepotrzebnie ją nastraszyli. ma termin na przyszła sobotę więc czekam na wieści od niej.

Ja dziś od 8.00 zabrałam się za porządki z synkiem... ehhhh nie było to proste, ale oboje się zmęczyliśmy, więc młody poszedł spać a ja odpoczywam, bo coś zaczynam czuć bolący kręgosłup ;/ została tylko malutka łazienka, ale to dla męża, bo ja tych wszystkich domestosów raczej unikam.

Ja wybrałam się z małą do sklepu,kurde ale mróz masakra,no ale może nam wymroziło te bakterie w nosie i gardle :-DMała poszła spać a ja chwilę się zrelaksuje bo nowy odcinek chirurgów jest a potem obiad i sprzątanie.
kasia może faktycznie idź do lekarza tak się męczysz może coś poradzi

Kasia powinnaś przedzwonić do lekarza i bezwzględnie mu o tym powiedzieć, lepiej dmuchać na zimne. A jeśli nie możesz to tak jak radzą dziewczyny , będziesz u siostry zapytaj lekarza ginekologa na oddziale co powinnaś zrobić. Zrobią Ci USG i sprawdzą

Madzik - faktycznie, niezbyt przyjemne przejścia :/ Ale trzymam kciuki, żeby teraz było już dobrze!:tak:

Miciurka - o nie, jak się moje urodzi, to już cudzych nie będę przygarniać - mam za mało mam miejsca w mieszkaniu :-D

Kasia - martwię się o Ciebie. I też uważam, że jak tyle czasu nie ma poprawy to lepiej wybrać się do lekarza

Miciurka dobra jesteś, u mnie na odwrót na mam problemu z zasypianiem wieczorem, kładę się do łózka i jeszcze godzinę się kręcę.

Madzik gratuluje dziewczynki i trzymam kciuki za zdrówko.

Kamu ja już nie biorę.

KasiaJr, a może jednak pomyślisz o wizycie u lekarza? Kasiajr najważniejsze, że siostra pod opieką lekarzy, trzymam kciuki za nią.

My dziś mamy bardzo zabiegany dzień, rano byliśmy w pracy u męża a potem oglądać wózki, spodobało mi się kilka modeli i myślałam o xlanderze ale on nie ma chyba amortyzatorów i to do dyskwalifikuje, kolejny na liście jest jedo, odebraliśmy szafkę ze sklepu i niestety już musiałam ją reklamować bo front podrapany i poklejony a popołudniu czeka nas spotkanie ze znajomymi.
Dziewczyny nie chce panikować, ale od wczoraj mam twarde podbrzusze, nic mnie nie boli, ale zastanawiam się czy to normalne?

reklama
Edit: ps.Normalnie powinien być pod topic 'nocne harce', chociaż chyba żadna z was.nie ma problemu ze spaniem to z kim bym gadala :)) dzidzia sobie pozwala i ni huhu spać mi nie da, to zapuka, to mi nie wygodnie mdłości zgaga masakra -wykończyć mnie chce heh,

eh to ja tez raczej do 4-5 nie moge zasnac a potem budze sie o 12-13 lol straszne ale przynajmniej mam wrazenie ze czas szybciej leci i jak pomysle ze ja juz 3.5miesiaca bezrobotna i wlasciwie nic konstruktywnego nie zrobilam to az przykro sie robi jak widze tyle zmarnowanego czasu :/ ale nic, wszystkie mamy mi mowia zebym sobie nie zalowala i cieszyla sie z braku obowiazkow i duzej ilosc snu - do po porodzie to sie zmieni ...wiec korzystam ile moge

witajcie dziewczyny ponownie ,D
lezalam tydzień z powodu kolki nerkowej i dużego zastoju w prawej nerce, sikałam dosłownie krwią.
Z dzieckiem wszystko ok - w szpitalu wg usg wazylo 300 gram, wiem już,że to dziewczynka.
o mamo to kuruj sie dzieczyno :/ nerki to troche przechlapana sprawa :/
i super ze dzidzi cala i zdrowa, no i gratki za dziewuszke ^^ zaczynaja doganiac sieprniowych chlopakow

Dziewczyny czy bierzecie jeszcze kwas foliowy?

nie i nawet nie przedluzyla mi witamin dla ciezarnych (tam bylo troche kwasu foliowego) dostalam tylko ampulke wit D do wypicia, ale zapytam na polowkowym czy to normalne czy poprostu zapomniala :/

Juz myslalam, ze opuscilas nas na amen
shisha ty tez mozesz sie czesciej odzywac cholerko :-) pojawiasz sie na chwile a potem ciiisza i ludzie sie martwia :cool2:

Dzień dobry!
niestety boli dziś od rana. Noc przynajmniej była przespana więc to na plus.
Z powodu tego uciążliwego bólu nie mam na nic ochoty. Czeka mnie weekend do dupy. Do siostry muszę się wybrać bo już ją wczoraj zostawili w szpitalu...
kasia ja tez mysle ze nie ignoruj tego dluzej :/ troche dlugo to trwa, a lepiej stracic czas na lekarza jak sie okaze ze wszystko ok, niz potem panikowac
a o siostre sie nie martw, z tego co pamietam jej dzieciaczek duzy jest i poprostu sie pcha na swiat, wiec tylko czekac az wyskoczy

a ja chyba umiaru nie mam a z lakomstwa do piekla pojde :/ kupilam sobie sliwki suszone (z wiadomych powodow) no i kurcze takie dobre to cholerstwo ze teraz nie moge przestac jesc haha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry