reklama

Sierpień 2013

Damagi dzwoniłam oczywiście i w sumie rozmowa z nim mnie uspokoiła dodatkowo. Iza ból bywa okropny dla mnie, tak jak bardzo silny ból miesiączkowy. Może byłoby logiczniejsze to co piszesz, ale chyba jednak jest inaczej bo mój lekarz jest jednak lekarzem :-)i to co czytałam potwierdza jego teorię. Oczywiście nie mam pewności czy to tylko to rozchodzenie macicy ale tego się dowiem na spokojnie w czwartek. W każdym razie nie będę już wylewać tu żali, że mnie boli bo nie chcę was denerwować.

reklama
Dobry wieczór!
Miciu-ka
ja nie czytam BB przez tel, bo ma za małe literki jak dla mnie...:tak: Ja właściwie od 2005 roku, z kilkoma przerwami nie mieszkam w Polsce, w Finlandii od 2007r. Z językami nigdy nie miałam problemów, za to zawsze byłam noga z matematyki, poza tym fiński był czwartym językiem w kolejce, więc jakoś łatwo poszło. Moje drugie studia to też było połączenie języków (angielski, niemiecki, fiński, chiński - to właśnie żeby sprawdzić czy mój mózg jeszcze pracuje;-)) z zarządzaniem i komunikacją. Teraz w ramach rozrywki uczę się szwedzkiego. Zawsze uczę się chociaż kilku zdań w języku kraju do którego się wybieram ludzie zawsze to doceniają.

kamu niestety nie pomogło, zaczęło mi się nawet podobać :baffled:

kasia i madzik współczuję bólu i pewnie stresu, życzę Wam dużo zdrowia!

Dzisiaj miałam strasznie kłujący ból w prawym boku aż pod żebra, wcześniej też mi się to zdarzało, ale nigdy aż tak bardzo, nie wiem, mam wizytę we wtorek zobaczymy, teraz będę odpoczywać.

Ja, dzięki Wam zrobiłam sobie gołąbki, pierwszy raz!! Mniam... :-)

a mi się wydaje że to forum jest własnie między innymi po to, żeby sie wyzalić i ja tam mogę słuchać marudzenia i sama sobie pomarudzę jak będę miała potrzebę! np. moje maleństwo gdzieś od 16stej nie kopie! bu! :P

Kasia - to ja przepraszam w takim razie :) Przyznam się, że nie zawsze mam czas, żeby wszystko dokładnie doczytać i mi umknęło, że lekarz jest na urlopie (bo, że z nim rozmawiałaś, to pamiętam, choć nie pamiętam ile razy:-p). Ale w takim razie jestem spokojna, że wszystko jest pod kontrolą i cieszę się, że już trochę lepiej się czujesz.

hehe pewnie do czwartku same bedziemy cie wypytywac- a ja z natury nie mam zaufania do lekarzy niestety za duzo mialam przygod :/ (w sumie wiecej dowiedzialam sie z internetu niz od lekarzy haha)
domyslam sie ze lekarstwa na takie bole nie ma, ale samo usg na pewno bardzo by mnie uspokoiło - chyba bardziej ufam radiologom niz lekarzom hehe

moze jakas letnia kapiel, leciutki masaz otwarta dlonia albo prysznicem jesli to sa jakies skurczybyczki, moze odpusci troche :baffled:

Cześć kobietki,ja dzisiaj jakaś bez sił jestem troszkę się martwię bo już czułam malucha co prawda tylko wieczorami a teraz cisza,mam nadzieję że to dpiero początek i się rozbryka no ale oczywiście w głowie co innego sobie myślę :-(Dziewczyny a u Was jak było na tym etapie?Ja przy pierwszej ciąży zaczęłam czuć koło 19-20 t.
Oglądałtście może film "Życie jest piękne"?Mam zamiar dziś obejrzeć.Ostatnio oglądałam "Now is good" piękny film,ale cały przeryczałam,mąż przyszedł i się pyta co się stało a ja mówię że film oglądałam,wyobraźcie sobie jego minę :-D bezcenna.W ciąży z Lenką nie miałam takich wahań humoru teraz to jakaś tragedia sama siebie nie poznaję.
kasia pewnie że nie lekceważysz,ja np. wolę do gina zadzwonić jak coś nie tak(chociaż dzwoniłam tylko raz w pierwszej ciąży) niż jechać do siebie na IP bo tam prędzej by mi zaszkodzili niż pomogli.Każda z nas jest inna jedna pojedzie od razu jak ją zacznie brzuch boleć a znów inna się wstrzyma.A poza tym Kasiu myślę że przy 3 ciąży wiesz czy jest źle i trzeba jechać.Ważne że sytuacja pod kontrolą :tak:Ja życzę ci zdrówka myślę że po tych bólach brzuchol wyskoczy :tak:

Witam wieczorową porą, właśnie odgrzałam sobie buraczki tarte z obiadu, mniam.. i pochłonęłam całą miseczkę w ramach kolacji..teraz oglądam wiadomości, ale znowu zaczęli gadać o naszych orłach piłkarskich i scyzoryk mi się otwiera:wściekła/y:
Kasiarj, dobrze że już trochę lepiej...mnie też w tej ciąży wszystko bardziej boli..ale trzeci raz tak jak piszesz, może być gorzej, bo wiązadła i mięśnie są lekko nadwyrężone...:happy2: Moje też ciągną jak cholera, i boli mnie blizna po cesarce..a to przezcież już 10 lat minęło... Damagi, mój też nie rusza się ciągle, czasem ma przerwy pół dnia, a zazwyczaj wieczorem szaleje.. Wczoraj tak kopał że mój młodszy syn poczuł go przez brzuch, był wniebowzięty...:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry