reklama

Sierpień 2013

Dobry wieczór:-)

Melduję się tylko, 3 godzinny kinderbal strasznie mnie zmęczył, chociaż może to były zzakupy?:dry: :-p Urwałam się w połowie, zostawiłam dziecię i poszłam poszaleć w sklepach:-) w ostatnim Fleshu są kupony z rabatami do wielu sklepów na ten weekend nawet do 30%. Ja zaszalałam z zabawkami w mothercarce, bardzo lubię firmę ELC. I ciuchami dla chłopaków, Stasiek ostatnio urósł i wszystkie spodnie za krótkie:confused:
A jutro kolejny kinderbal, niestety już nie w centrum handlowym:-D

Przepraszam, że nie pododaje moich 3 groszy, ale nie mam siły skoncetrować się co komu odpisać:sorry2::sorry2::sorry2:

Miłego wieczoru:-)

reklama
Damagi już się lepiej czuje.

Domi87 jak się powtórzy to spróbuje.

Kasia żadna z nas nie chciała Cię urazić, po prostu zżyłyśmy się już ze sobą i chciałyśmy dobrze.
My już po spotkaniu i czuje się już zmęczona dzisiejszym dniem

(...)
Iza
ból bywa okropny dla mnie, tak jak bardzo silny ból miesiączkowy.
(...)
Ojej, no to bardzo przykry ból, współczuję Ci bardzo, oby jak najszybciej sobie poszedł!

(...)
W każdym razie nie będę już wylewać tu żali, że mnie boli bo nie chcę was denerwować.
Ja się nie zgadzam, wylewaj, jeśli Ci pomaga, no chyba, że się wkurzyłaś naszymi odpowiedziami i oczekiwałaś innych i dlatego już nie chcesz się nam skarżyć :(

(...)
Dzisiaj miałam strasznie kłujący ból w prawym boku aż pod żebra, wcześniej też mi się to zdarzało, ale nigdy aż tak bardzo, nie wiem, mam wizytę we wtorek zobaczymy, teraz będę odpoczywać.

Ja, dzięki Wam zrobiłam sobie gołąbki, pierwszy raz!! Mniam...
Mnie tak też wczoraj coś kłuło i też po prawej str pod żebrami, dosyć boleśnie, ale króciutko. Jakoś pomyślałam, że wszystko tam w środku się teraz ściska i przestawia żeby miejsce na dole zrobić i że to dlatego, ale masz rację -zapytaj na wizycie i oby się nie powtórzyło!
Gratuluję gołąbków :)

Cześć kobietki,ja dzisiaj jakaś bez sił jestem troszkę się martwię bo już czułam malucha co prawda tylko wieczorami a teraz cisza,mam nadzieję że to dpiero początek i się rozbryka no ale oczywiście w głowie co innego sobie myślę
(...).

Franek, nie wiem jak to jest z regularnością ruchów... Może popukaj do dzieciaczka, to się jakoś przełoży i odpowie kopniaczkiem? Mój gin na USG jak chciał, żeby się dziecko pokazało z innej strony, to pukał mnie pod żebrem z jednej str i na USG widać było jak młode tam podskakuje :)

Zaczarowana, wyobrażam sobie minę synka jak poczuł kopniaczka :) to magiczne musiało być dla Niego :)

Toska, dzięki za pomysł na LeTarg! Kaszanka już czeka w lodówce na jutro i dwa pyyyyyszne chlebki się do mnie uśmiechają z szafki :)

franek- mój brzuszek milczał kiedyś dwa dni! ależ byłam przerażona, pisałam wam nawet tutaj, ale wszystko wróciło po dwóch dniach. tam jeszcze jest dużo miejsca i jak sie dzieciaczek gdzieś z tyłu ułoży to się rusza tylko my nie czujemy:)

Hejka!
Melduje sie na szybko. Jesteśmy juz u rodziców. Malzon z tata slipią w jakis Durny film, a ja sie zbieram, zeby iść do łózka.
Nadrobic Was mi sie pewnie nie uda - zostajemy tu z Corencja do środy co najmniej, ale życzę wszystkim miłego weekendu i jak najwiecej wiosny w końcu!

My dziś mamy bardzo zabiegany dzień, rano byliśmy w pracy u męża a potem oglądać wózki, spodobało mi się kilka modeli i myślałam o xlanderze ale on nie ma chyba amortyzatorów i to do dyskwalifikuje, kolejny na liście jest jedo,

To dobrze że twoje dziecko daje ci spac, ja juz się boję skoro moje takie akcje wyczynia a jest jeszcze w brzuchu, to co będzie jak się urodzi hah

Ps. Apropo wózka jaki model jedo będziesz oglądać? Ja też nim jestem zainteresowana więc chętnie poslucham twoich wrażeń z 'wymacania' go ;), ja dopiero w połowie kwietnia będę latać za wózkiem i też idę jedo oglądać, widzialam go na szybkiego w sklepie w grudniu i mi się w sumie spodobał,

Domi - no wiadomo będziesz miała dwójkę to juz co robić jest ;)) - nie mogę się doczekać juz tego 02.04 :)) ciągle o tym myślę hehe

Pandorka - oj takk nie bylo cię na listopadowkach dluugo, ja czasem podczytuje i kibicuje dziewczyna- a wypowiadam się rzadziej niż kiedyś;),

IzaVarsovie - a wiesz co jeszcze się napracujesz narazie odpoczywaj póki faktycznie możesz, teraz jakoś zauważyłam że człowiek czuje się gorzej/gorszy bo nie pracuje no ale chyba ważne robić coś co się lubi i chce, wtedy dzień nie wydaje się zmarnowany ;), statystycznie jeszcze ze 40 lat pracy przed Tobą więc ja nie.wiem czy opłaca się za tym 'tęsknić' ;)) hehe
Ja dorabiam na pół etatu i kończę 12.04 i uśmiech nie schodzi.mi z twarzy że szczęścia hehe,

AleksandraMaria- no dla mnie z literkami malymi znosnie ;), i łatwy dostęp etc, powiem ci że zapytalam z ciekawości bo zdajesz się znać język super itdwywnioskowalam z postow... ;)
ja mam podobnie też zawsze głowę do języków miałam dobra i podobnie z.matma u mnie gorzej, hehe ja strasznie szybko podlapuje, moja siostra mieszkała w niemczech to juz po 3 tyg u niej nawijalam jak stara doslownie :), a jak przyjechalam do pl po 3 mies to juz w ogóle- tutaj każdy irlandczyk mówi że gadam jak Irlandka(nie wiem czy slyszalas jak oni mówią,niby to komplement ale wolę nie brzmieć jak oni hah)ja.mam plan na hiszpanski i francuski, może zdążę zacząć przed porodem bo teraz dużo na głowie, fajnie że dziecko będziesz mogła pouczyć ;)) co nieco

A ja dziś kucharzylam od razu na jutro salatke gyros, banoffie pie,i gulasz do jutrzejszego placka po węgiersku, mam takiego smaka na to że szokk! :) ide szybko spać żeby juz iść jeść te rarytasy hah

Ostatnia edycja:
Bry!! Ale sie podobilo! Zasnelam przed 1w nocy i wlasnie sie obudzilam z "wyspania" lol
U nas leje jak z cebra :/ mój M ma tydzień wolnego teraz i co? Słońce w pon i pt a tak ma padać caaaaly tydzień :/ masakra, i jak ja mam sie zacząć ruszać hehe
No cóż, idziemy przed tv może jakiś film macniemy (M tez juz na nogach hehe)

Witam się z rana,wczoraj marudziłam że malucha nie czuje,a jak położyliśmy się spać to tak szalał jak nigdy nawet M go czuł,a ja leżałam z bananem na buzi hehe.Uwielbiam kopniaczki mojego maleństwa,dzięki temu wiem że jest ok i że Cosiek jest już małym człowieczkiem.
IzaV powiem ci że ja też nie mogłam zasnąć,usnęłam koło 1 a chwilę temu robaczek mój wstał,ale i tak nawet wyspana jestem.
Dziś obiad z głowy bo do rodziców idziemy.
Miłego dnia dziewczyny!

Ceeeeść :) ja też nie śpię od godziny, zasnęłam jak zwykle wcześnie, a teraz mnie M obudził takim chrapańskiem, że myślałam, że traktor do sypialni wjechał, hehe :) ale że jestem wyspana to wstałam :)
Dziecko wczoraj wieczorem ja na złość się nie komunikowało z nami, a tatuś czekał :( a dzisiaj jak tatuś śpi i chrapie, to maleństwo szaleje, hehe :)
Miłego dzionka!
Iza, współczuję deszczu... może do kina idźcie?
Franek, dobrze, że Cię Młode uspokoiło swoimi harcami :)

reklama
witam się w słoneczny i mroźny niedzielny poranek :-)

kasiu dobrze, że ufasz swojemu lekarzowi-to z pewnością czyni Cię spokojniejszą :tak:

franek Ty się nie stresuj brakiem ruchów!! ja w 17-18 tyg też panikowałam, bo czułam go wieczorami-i czemu tak lekko, czemu tak rzadko itd.. a teraz od kilku dni czuję już po parę takich ruchowych serii w ciągu dnia, jeszcze daj sobie ze 2-3tyg:tak:

zaczarowana fajnie, że już przez brzuch ruchy czuć :tak:też na to czekam.. chociaż wczoraj rano, jak jeszcze moje chłopy spały, dzidzia raz tak kopnęła, że poczułam pod ręką :tak:

cwietka odpoczywaj, póki inni mogą się córą zająć :-D

miciurka ja też jakiś czas temu robiłam banoffe pie-mega słodkie, ale takie pyyyyyszne :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry