reklama

Sierpień 2013

Dobre to z przywoływaniem wiosny :-D I z jedzeniem śniegu :-D

Iza - to może dlatego dla Ciebie jest bardziej wyraźne, bo czujesz też od środka i dlatego wydaje Ci się, że na zewnątrz jest mocniej, sama już nie wiem ;-) Spokojnie, jeszcze trochę i poczuje ;-)

reklama
kasia- &&& żeby wszystko było ok:tak:
iza- może faktycznie oczekuje porządnych łupnięć:-D ale spoko jeszcze miesiąc i nie tylko poczuje ale i zobaczy:-D

a ja dziś pierwszy raz od daaaaawna byłam na zakupach w markecie, niewielkich co prawda ale zawsze:-D
no i dla Szymka też wreszcie coś kupiłam, niestety zakupowe szaleństwo nie dla mnie ale co jakiś czas coś tam zamierzam kupić:tak: Kilka ciuszków w rozmiarze 56 obowiązkowo:tak:

Kasia dobrze,że pojechaliście sprawdzić. Znam przypadek,że dziecko po upadku nic nie było, niestety zakończyło się tragicznie, bo rodzice dopiero po kilku dniach poszli do lekarza. Nie będę wdawać się w szczegóły , bo nie chcę nikogo straszyć.Także teraz jestem przewrażliwiona
Maks na szczęście jest bardzo ostrożny, także nie mamy za dużo do czynienie z guzami

Bry. Witam się z rana i zaraz zmykam, bo wybieram się do dentysty. Proszę o kciuki, bo ja straszna panikara stomatologiczna ;)

Dzisiaj w nocy złapał mnie atak kichania :-D Ale jak raz kichnęłam mocniej, to mnie taki skurcz złapał w dole brzucha, że się przebudziłam na całego. Uch, na szczęście szybko puściło, ale ból był ostry :no: Bosz... w tej ciąży to nawet trzeba uważać jak się kicha! :szok:

Miłego dnia Dziewczyny, zdrowych dzieci i zadowolonych brzuszków :)

Witam,

Moje dziecko dziś wstało o 5.30 ;/ wlazło nam do łóżka i urządziło sobie trampolinę :) więc po spaniu było dla nas, a ja musiałam bronić mój brzuchol, co by na mnie synek nie skoczył. Ale skoro i tak ze spania nici to o 6.00 byliśmy już na nogach.

kasiarj
- no to masz faktycznie mała "sztanicę" :) ale mają zajęcie z kolezanka - jedzenie śniegu :D

ale tak to już jest, że nawet oczy dookoła głowy nie zawsze maluchy upilnują ;/ i do tego sie trzeba przyzwyczaić, że malucha czaem niemożna nawet na 1 min. zostawić. Synek już chyba troszkę podrósł, ale pamiętam, jakieś 3-4 m-ce temu to nawet do toalety go zabierałam. Bo to na stól wszedł, to na krzesło, a to krzesło przysunął do blatu kuchennego i sięgał po coś itp.
a te karteczki na drzewach to porozwieszaj - może wiosna szybciej przyjdzie :) dziś słyszałam ze na początku kwietnia ma być +15 stopni :)

IzaV - nie przejmuj się, mój też na poczatku nie czuł pod ręką. tak jak Domi pisała, my to chyba podwójnie czujemy i od wewnątrz i na zewnątrz, a poza tym raczej mamy delikatniejsze dłonie ;)

Maghdalena - miałam kilka razy juz tak, że jak kichałam (szczególnie w pozycji leżącej) to tak mnie zabolało w brzuchu, ze nie wiedziałam jak się ułożyć, zeby przeszło :P po prostu, tak się coś naciągnęło gwałtownie i zabolało :P po raz kolejny można powtórzyć: "przecież ciąża to taki przyjemny stan" :)

Dzien Dobry ;-)
u mnie zima na calego -15
Maghdalena dzisiaj w nocy obudzilam sie ze strasznym kaszlem i przyznam ze rowniez skurcz brzucha w dole mnie zlapal, cos okropnego!! Powodzenia u stomatologa ;-)
Zdrowka dla chorych dzieci :-D
Dzisiaj odbieram wyniki morfologii i moczu, mam nadzieje ze wszystko ok!
Najwazniejsze ze zobacze dzisiaj dzidziusia, juz sie doczekac nie moge!
Wizyta polowkowa na 18.30 :-D
Milego dnia dziewczynki

witajcie dziewczyny :) Ja dzisiaj na 11.40 mam usg połówkowe-denerwuje się jak zawsze, jeszcze w nocy córka źle spałą i wszystkich budziła -trzymajcie za mnie kciuki i jak wrócę to się odezwę Miłego Dnia dla wszystkich !!!! Dziewczyny nie działa u mnie enter i muszę pisać ciurkiem -mam windowsa 8 , może ktoś miał tutaj ten sam problem??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maghdalena z tym kichaniem to jest masakra, ja jak widzę, że mnie w nosie kręci to staram się szybko usiąść, bo jak leżę i kichnę to ból nie do wytrzymania :-p

Madziasek, Madzik widze, że dzisiaj dzień wizyt połówkowych, ja też mam dzisiaj ale o 16:30. Z tego co kojarzę to damagi też ma o 14:30.. heh poszalejemy dzisiaj :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry