E
Eweli85
Gość
Cześć Kobietki 
Ja właśnie kończę śniadanko. Słońce za oknem pięęękne tylko ta temperatura
Madziasek - ja póki co ćwiczę w domu z babką z youtube - link w odpowiednim wątpku. DObrze się po tych ćwiczeniach czuję. Jak 3 dni nie miałąm ruchy teraz w weekend to dziwnie mi było.
Franekkimono - ja kaszankę też wcinam ale bardzie ze względów zdrowotnych- żelazowo.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!
Ja właśnie kończę śniadanko. Słońce za oknem pięęękne tylko ta temperatura
Madziasek - ja póki co ćwiczę w domu z babką z youtube - link w odpowiednim wątpku. DObrze się po tych ćwiczeniach czuję. Jak 3 dni nie miałąm ruchy teraz w weekend to dziwnie mi było.
Franekkimono - ja kaszankę też wcinam ale bardzie ze względów zdrowotnych- żelazowo.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!

z chłopcem mam doświadczenie a do tego wszystkie akcesoria i ubrania (byłoby ekonomicznie)... no ale z kolei prawie kazda kobitka chcialaby mieć córeczkę.... nie moge sie zdecydowac jednak którą płeć bardziej bym chciala... tym razem chyba jest mi obojjete, ale chciałabym juz jednak wiedzieć...

mam nadzieje, że się nie bał tych hałasów
Jeżeli chodzi o kichanie, to ja mam to nałogowo.. piszę do was i chusteczkę mam w ręce.. Jak tylko rano otwieram oczy to od razu kicham.. przeważnie z 5 razy pod rząd.. Ja wcześniej też miałam takie bóle, które po kilku sekundach mijały. Teraz wystarczy, że przed kichaniem się szybko skulę i nic mnie nie boli :-)