reklama

Sierpień 2013

Magdalenha to widocznie Madziula pisała ;-) tu tyle Magd, że idzie się pomylić :-D
masz rację to jest ciąża wysokiego ryzyka, ale ja się czuję jak na razie bardzo dobrze i póki co to wykorzystuje bo w 3cim trymestrze może być już problem z poruszaniem się
Magdalenha gratuluje przetrwania bez bólowego dentysty :-D
kasiajr dobrze, że małej nic nie jest :-)
IzaV mój jak tylko przykłada rękę do brzucha to kopniaki się uspakajają :-( chyba czują respekt przed ojcem :-D
Madziasek,damagi, madzik1980, Izka87 &&&&&& za wizytę i koniecznie wrzućcie zdjęcia potem :tak:

Madziula27 ja cały czas chodzę na aqua aerobik i się bardzo dobrze po nim czuję no i ćwiczę w domu

Kupciusia no to widać, że od małego miałaś skłonności do extremy takiej, jak uprawiasz teraz :-D

reklama
Kurczę dziewczyny, zaraz święta, a ja z porządkami w lesie... Jak powiedziałam pierworodnemu że w tym roku on myje płytki w łazience do sufitu, bo ja po drabinach skakać nie będę to , on zdziwiony: "to , to się myje??????:szok:",no ręce opadają:szok:... Muszę jeszcze męża zapedzić do trzepania dywanów, a młodszego do mycia kabiny, ufff..:shocked2:ile mam roboty...

Izka,Damagi, Madziasek, Madzik,oczywiscie kciuki zaciskam.:-)

Maghdalena, dzielna kobieto, ja to na fotel nawet nie siadam bez znieczulenia....:-)

Zenia, taki specjalny dla ciężarnych ten aqua aerobic? Też nad czymś takim myślę.... Ile razy w tygodniu chodzisz?

IzaV, jaki masz piękny znaczek MODERATOR:-):-):-) Fajowy:-)

Kurczę dziewczyny, zaraz święta, a ja z porządkami w lesie...
(...)

Maghdalena, dzielna kobieto, ja to na fotel nawet nie siadam bez znieczulenia....:-)
(...)
Ja wychodzę z założenia, że sprzątam na bierząco, więc brudno w domu nie jest, więc nie robię nigdy "generalnych" porządków. Wszystko na bierząco :)

A w ciąży można brać znieczulenie, nie ma przeciwwskazań :)

Ja też generalnych nie robię. Na co dzień takie standardowe -odkurzanie, mopowanie. A jak mnie jakiś konkretny syfior wkurzy, to się biorę za coś "ekstra" - np. za porządki w szafach, czy mycie szafek kuchennych. Ale to nigdy z okazji, że idą święta, tylko jak mi się zachce.

... Muszę jeszcze męża zapedzić do trzepania dywanów, a młodszego do mycia kabiny, ufff..:shocked2:ile mam roboty...

y:-)

:-D Przy rozdzieleniu zadań, kto co ma zrobić? ;-)

Zjadłam najmniej zdrowy obiad z mojego menu:sorry: gnocchi w sosie z sera plesniowego. Ale jaki smaczny:-p i popiłam colą:sorry:

Z ciekawostek jeszcze to Złapała mnie policja jak wracałam z parku, jechali za mną w sumie chyba od Łazienek ale ja zajęta gadaniem przez telefon ich nie zauważyłam:sorry:zorientowałam się, że to chyba o mnie chodzi jak wjechali za mną na podwórko. A ja nawet prawa jazdy ze sobą nie miałam, tylko dowód rejestracyjny. Na szczęście sposób na blondynkę + ciąża zrobiły swoje i tylko mnie spisali:-) ale jaki przystojny pan policjant był, taki mógłby mnie częściej zatrzymywać;-):-D:-D:-D

Ok, muszę wpaść jeszcze na chwilę do biura i o 16 odebrać chłopaków.
Miłego popołudnia.

tośka- no skąd ja to znam, ja zawsze sobie obiecywałam że jak będę mieć swoją rodzinę to nie dam się zwariować:-D Porządkowi mówię tak ale nie za cenę padania na pysk codziennie bo musi być błysk- który i tak znika po 10 min przebywania mojego dziecka w pokoju:tak:
Super że udało Ci się uniknąć mandatu, szczęściara:-D

Ja tam wychodzę z założenia, że święta to taki sam dzień jak każdy inny i nie robię mega porządków, staram się codziennie sprzątać. Jak byłam mała to mama wprowadzała w domu nieprzyjemną atmosferę przed świętami - miała kompletnego bzika na punkcie sprzątania i jak na nia patrzyłam uświadomiłam sobie, że nigdy taka nie będę. :)))

Toska - daj przepis na te gnocchi w sosie pleśniowym!!! Barawo załatwienia sprawy z policją, swoją drogą oni to są naiwni hihi

reklama
Odniosłam wrażenie że wyszłam na strasznego brudasa..:szok::szok::szok: Co to niby dwa razy do roku sprząta....:-) Raczej też na bierząco sprzątam i jakiejś paranoji nie mam .. raczej łatwiej mi zmobilizować chłopaków tym że święta... bo dla nich to zawsze jest czysto, ale przy okazji świąt wywalczę coś ekstra, typu układanie , albo porządki w szafach..

Maghdalena, wiem że można znieczulenie, bo już kilka razy w ciąży zęby robiłam, chodziło mi bardziej o to że ja tak się boję dentysty/ale chodzę/, że nawet do przeglądu bez mała powinnam mieć znieczulenie...:-)Miłego popołudnia dziewczynki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry