Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Normalny nie specjalny :-) jestem jedyną ciężarną, ale prowadząca mówi mi jakbym któryś ćwiczeń nie mogła wykonywać (a nie pozwala tylko tych co leży sie na brzuchu to mi karze na plecach) dwa razy w tyg po 45minZenia, taki specjalny dla ciężarnych ten aqua aerobic? Też nad czymś takim myślę.... Ile razy w tygodniu chodzisz?

(...)
Jej ja to kafelki myje 3x do roku i to chlorem, tak mam od wakacyjnej pracy w Grecji w hotelu![]()
Jestem leniem! ;P
. Nie rozumiem, przecież nie robiłam tym hałasu i nikomu nie przeszkadzałam
(swoją drogą, to nawet nie wiedziałam, że jakieś święto jest). Powiedziałam jej, że ja jej awantur nie robię jak ona nie szanuje świąt mojej religii.
Kurczę dziewczyny, zaraz święta, a ja z porządkami w lesie...
IzaV, jaki masz piękny znaczek MODERATOR:-):-):-) Fajowy:-)
Dziewczyny na początku ciazy jak robili mi usg to maluch był młodszy z obliczeń okresu a usg byl starszy i było to w 7,12 tyg. W 19 tyg maluch wedlug usg jest młodszy niż według okresu.
Martwie sie że maluszek slabo rosnie....
Czy u was tez tak jest??
IzaV w sobotę na urodzinach kolegi Stasia widziałam dziewczynce w takiej spódniczce jak Ty szyjesz. No CUDO!!! Przez chwilę żałowałam, że junior nie jest juniorką, ale już obmyślam plan którego z moich panów przebrać na kolejny bal karnawałowy za dziewczynkę;-)Przypomnij mi proszę Twoją nazwę, polubię na FB, bo wstyd, że jeszcze tego nie zrobiłam.
juz ktorys raz widze ze rzucasz francuskimi haselkami ....czyzbys szprechala po francusku, Mademoiselle ?le monde est beau!
. Udało mi się za to dziś dzieciakom przymierzyć buty z jesieni i już wiem za jakimi się muszę rozglądać jak się ciepło będzie zbliżać

(...)
juz ktorys raz widze ze rzucasz francuskimi haselkami ....czyzbys szprechala po francusku, Mademoiselle ?
(...)
Trzymam kciuki za wizyty kekarskie, współczuję wypadku busa, dobrze że nikt nie ucierpiał.(...)
Ja za 2 tyg mam urodzinki mojej małej muszę zacząć rozmyślać nad menu na imprezę i prezentem dla niej.
(...)