reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

reklama
Gratuluje! Mam poczucie, że opierniczałam się tyle czasu z tą pierwszą ciążą... No ale lepiej późno niż wcale... Marzyłam o dziewczynce, a tu niespodzianka! Chłopak! :-D najważniejsze, że zdrowy :-)
czy macie jakieś badania w 5/6 miesiącu? Ja póki co miałam tylko kilka usg i co miesiąc badania krwi i moczu. Czy coś dodatkowo powinnam "wymusić" na mojej ginekolożce?

saguaro ja tez mam 27 lat (w grudniu 28 bedzie) i to tez moja pierwsza ciaza:-) i bedzie Hania, no chyba, ze jakims cudem wyrosnie jej siusiak, to bedzie Tymon;-)

Witam znowu pierwsza z rana.U nas deszcz zapowiadali a póki co słońce świeci...saguaro-witaj :)Kasia-super że to nie cytomegalia możesz odetchnąćKamu-gratuluje córeczkimarzycielka-jak tam się dziś czujesz??

dzien dobry! ...ale taknie calkiem... przeziębiłam się i nockę miałam okropną, gardło bolało, śliny przełknąć się nie dało, bo mega ból, nos zatkany, głowa boli....fuuuuuu..... a jeszcze w pracy musze uporządkowac wszystkie sprawy, żeby je przekazać innym...bleeee.... ja chcę spać!!! :-(Kasiarj ufff, dobrze, że wszystko się wyjaśniło na korzyść!

Witamy się już po śniadanku i po przerwie w pisaniu :) miałam trochę zajęć i przeszłam mini odwyk od BB, ale już jestem :) chociaż dzisiaj po południu raczej też nie dam rady aktywnie się udzielać...
Nadrobiłam zaległości, ale nie dam rady wszystkim napisać osobiście, sorry!
Kamu - girl power! Gratulacje :)
Loleczko, kuruj się! Może nic się nie stanie jeśli jutro zamiast dziś załatwisz sprawy pracowe?
Kasiarj, wiesz co czuję na temat Waszych wyników badań
Saguaro -witaj!
Miłego dnia! Oby pojawiło się nam słoneczko, jak wczoraj!

hello :-)

moja dzidziolina znowu od wczoraj matkę stresuje, bo coś baaaardzo mało się rusza :confused2: właśnie podłączyłam brzuch pod słuchawki, może to spowoduje, że Mała się rozkręci ...

kasiu baaaaaaardzo się cieszę z takich wieści!!!

saguaro witaj :-) a Ty na pewno na sierpień? bo chyba masz błąd w suwaczku-14 tydzień??

dzien dobry! ...ale taknie calkiem... przeziębiłam się i nockę miałam okropną, gardło bolało, śliny przełknąć się nie dało, bo mega ból, nos zatkany, głowa boli....fuuuuuu..... a jeszcze w pracy musze uporządkowac wszystkie sprawy, żeby je przekazać innym...bleeee.... ja chcę spać!!! :-(Kasiarj ufff, dobrze, że wszystko się wyjaśniło na korzyść!

zdrówka!!

maghda jak tam prace kocykowe sie posuwają? ;-)

Czesc dziewczyny, nie wiem jak u was ale u mnie pada snieg, pogoda chyba calkiem zwariowala, dobrze ze jestem w pracy

czesc Saguaro to tez moja pierwsza ciaza, mam 26 lat, jak pewnie wszystkie dziewczyny chcialam dziewczynke ale bedzie chlopiec i tez sie bardzo ciesze, oby bylo zdrowe i urodzilo sie bez komplikacji. Do tej pory mialam podstawowe badania tylko raz, tj krew, mocz, toksoplazmoza, hiv, przeciwciala i jeszcze kilka ktorych nie pamietam, a tak to standardowo usg co miesiac

reklama
Witam :)

Wczoraj było tak pięknie, a dziś już pochmurno ;/ Mały całymi dniami potrafi dawać o sobie znać. Jest zdecydowanie bardziej aktywny niż Szymek. A ja wczoraj zaliczyłam dentystę i moja siódemkę ratuję przed kanałówką - a nic nie bolała tylko się ukruszyła ;/

Franek - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla CÓRCI !!

Loleczka - wracaj do zdrówka bo IzaV nam wiosnę ma przywieźć :)

Ewcik - spokojnie, mała ma dużo miejsca to może gdzieś bliżej kręgosłupa jest teraz, albo jeszcze śpi :) Daj jej się wyspać :)

Saguaro - witamy

Do góry