Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam się po całonocnej walce z zatkanym nosem, katarem i gardłem, wszystkiego próbowałam, ale się nie poddaję i zaraz robię kolejną 'parówkę' z majerankiem, echinaceą i olejkiem eukaliptusowym, także Loleczka doskonale Cię rozumiem.... po wczorajszej kuracji (obrzydliwe dawki czosnku, pietruszki, miodu i imbiru) nawet lepiej się czuję tylko ten nos.... dzisiaj ostatecznie mam zamiar rozprawić się z tym przeziębieniem moim turbo-azjatyckim rosołkiem
kasia super, że wyniki ok! ktr ja byłam w tamtym roku na wakacjach w gospodarstwie agroturystycznym 3 km od Lądka Zdroju, z moją siostra i dzieciaczkami i było super, dużo fajnych tras spacerowych, w ramach wycieczki można się wybrać do Jaskinii Niedźwiedzia (bardzo łatwa trasa nawet w ciąży), no i co najważniejsze można się udać do uzdrowiska na kąpiel, masaż wodny i zwykły albo różne zabiegi kosmetyczne, ceny nawet bardziej niż przystępne
Jak widać u mnie 'enter' dalej nie działa!
Miłego dnia!
heh to będziemy razem, bo ja z 4 majaJa się urodziłam 1go maja, czyli w środku wiosny i się zastanawiam, czy w tym roku na urodziny nie będę orzełka na śniegu robić...;-)