taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
Muszę spróbować z tym imbirem bo nigdy tego nie używałam.
Mam pytanie, bo tak poczytałam o tych tygodniach ciąży i mi wyszło, że troche za małe to dziecko jak na ten okres w którym jestem. Byłam u lekarza w 6t1d ciąży a dzidzia miała tylko 3,3mm. Na stronach pisze, że w tym czasie powinna mieć już ok. 5-6mm a więc znacznie więcej. Jak było u was?
Mam pytanie, bo tak poczytałam o tych tygodniach ciąży i mi wyszło, że troche za małe to dziecko jak na ten okres w którym jestem. Byłam u lekarza w 6t1d ciąży a dzidzia miała tylko 3,3mm. Na stronach pisze, że w tym czasie powinna mieć już ok. 5-6mm a więc znacznie więcej. Jak było u was?
U mnie wszystko ok tylko rano spać nie mogę dłużej bo strasznie dużo siusiam i koło 7 już leże i się przekręcam z boku na bok,a pozatym wracają objawy z tamtej ciąży mdłości jak jestem głodna,zawroty głowy i straszna zgaga.Ale wszystko do przeżycia;-)Mi też ten czas leci powolutku,odliczam dni do wizyty u lekarza jeszcze 1,5 tyg. będę taka szczęśliwa jak już ujrzę to maleństwo nasze.Jeszcze tyle czasu przed nami do sierpnia 
)
Nie ma objawów - jeszcze gorzej