quincy , ja też dodałam jeszcze swoje trzy grosze na temat wyprawki, ale co racja to racja, nie wszystkim pasują te same rzeczy. Także spokojnie dasz radę, będziesz dokupywać w trakcie. Z butelkami też nie szalej kup 1 na początek. Mojej siostry córka ma ponad 3 miesiące, a w ogóle butelki nie używała , jest na piersi.
Modlicha83 dobrze ,że poszłaś, gorsze dla dziecka jest takie zapalenie niż antybiotyk, teraz już tylko szybko zdrowiej. Wyobraźcie sobie,że mam koleżankę (dosyć bliską) i jak była w ciąży to bała się łykać antybiotyk,że dziecku zaszkodzi, a browarów to potrafiła wypić jednego wieczora 3-4 i do tego oczywiście fajki, a dziewczyna 32 lata miała i normalna, wykształcona nie jakiś margines. Masakra , nie mogłam na to patrzeć
Ale jestem zła na tą pogodę. Miałam nadzieję,że dziś będzie ładne słońce, pogrillujemy na działce a tu d... . Na początku tygodnia mówili,że weekend ma być taki ładny.
Maks lekko zakatarzony, ale do lekarza jeszcze z nim nie idę, ostatnio poszliśmy a ta zaraz steryd do nosa i antybiotyk, nie wykupiłam a po 5 dniach dziecko i tak było zdrowe. Nie wiem po co takie silne leki skoro osłuchowo ok.
Wszystkiego Najlepszego z okazji dnia dziecka !!!!!!!!!!!!