• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2013

Saguaro ja mam wozek, lozeczko, ciuszki uzywane ;-) ale kolderke i przewijak bede kupywac nowe tak jak butelki, smoczki itp

Zabila ja wczoraj pol arbuza wciagnelam, taka mialam na niego ochote, a potem co chwilke do kibelka siknac sobie haha

reklama
Madziasek ja siemię lniane mam na stałe od dłuższego już czasu w jadłospisie :) Codzienne rano sobie piję bo mam gigantyczne problemy z zaparciami.

Saguaro ja mam bardzo dużo rzecz w spadku i cieszę się z tego, część rzeczy po synku będę miała i jeszcze jakieś ubranka po dzieciach z rodziny mi dojdą.

Ja mam straszną ochotę na truskawki, a stała babka i sprzedawała ale nie miałam dzisiaj czasu kupić i teraz żałuję bo jęzor mam do kolan.

Quincy trzymam kciuki

Madziasek ciekawe to co mówiła położna na szkole

Saguaro ja się wstrzymam z kupieniem, jak będzie potrzebny to wtedy kupie. Saguaro u mnie wózek, ciuszki używane, część rzeczy dostanę od siostry a reszta nowa.

No u mnie właśnie jest ten problem, że nie mam od kogo dostać. Bardziej zastanawiałam się nad zakupieniem używanych rzeczy gdzieś na allegro, czy jakichś innych aukcjach/ ogloszeniach. Myslalam o takich rzeczach jak podgrzewacz, przewijak, może sterylizator parowy (macie taki cud techniki?). Pościel kupię nową. Ciuszki mam wszystkie nowe. Myślałam o wizycie w secondhandzie. Chyba jak wypiore te ciuszki to będą tak jakbym po kimś dostała? Co o tym sądzicie?
A wózek i lozeczko to na pewno nowe kupię, bo mój burżuazyjny małżonek nawet nie będzie chciał słyszeć, aby odkupić od kogoś...

reklama
My już po usg :)...
Malutka jest zdrowiutka i nadal jest Amelką :tak:
DSC_0215aa.jpg
DSC_0200aa.jpg

Załączniki

• DSC_0215aa.jpg
    DSC_0215aa.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC_0200aa.jpg
    DSC_0200aa.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 51