• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2013

reklama
All-me to super wieści, że wszystko w porządku, Amelka słodziuchna :)

Saguaro jasne, że jak sobie sama potem wypierzesz to tak jakbyś dostała od kogoś po prostu, ja bym się nie wahała, często kupuję w secondhandach, wiadomo, kasa i nie żałuję. Często są tam dobre ciuchy tylko trzeba poświęcić troche czasu na szukanie.

Ja w second handach nie umiem szukać i ubolewam... Za to teściowa mi co chwilę przynosi piękne rzeczy wyszperane gdzieś za grosze. Część wygląda jak nóweczki, firmowe - śliczne. Za 2 czy 4 zł za sztukę :-)

Popatrzcie też w komisach dla dzieci o ile są takie w Waszych miastach. Tam jest wszystko pięknie poukładane, rozwieszone i pachnące. Można kupić wszystko od ubranek przez pościele, kojce, łóżeczka, wózki itp

czesc

All me gratuluje udanej wizyty, sliczne malenstwo ;-)
ile juz wazy? Mierzy?

Aleksandral ja w lumpkach tez kiedys nie umialam niczego znalesc, ale teraz swietnie daje sobie rade, u mnie spioszki za 1 zl mozna kupic, za to strasznie duzo ciuszkow dla dziewczynek jest i az mnie sciska ze nie moge nic rozowego kupic ;-)
jesli chodzi o komis to nie wiem czy jakis tutaj jest

reklama
Dzięki za Wasze opinie :-) w poniedziałek przejdę się do jakiegoś secondhandu i może coś wybiorę :-)
Może jutro pojadę z mężem na zakupy dzieciowe typu lozeczko i wózek. Trochę się obawiam czy to nie za wcześnie, no ale czekać na ostatnią chwilę chyba też niedobrze?
Moja mama mówi, żeby wózek kupić dopiero po porodzie, bo odrazu i tak nie będę na spacerki chodzić. Jednak nie wiem czy będę na siłach itd. A męża samego nie wyślę na takie zakupy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry