reklama
fibi 86
Fanka BB :)
Taka j - moja Ada też jest tylko na mm. najpierw piła Bebilon 1 ale miała kolki więc moja ciotka pediatra poleciła nam Bebilon pepti 1 (z apteki) i do każdej butli dodajemy jej 10 kropelek Sab simplex a raz dziennie 5 kropelek probiotyku Biogaja. I powiem szczerze, że jest lepiej, o wiele. Praktycznie nie ma (odpukać) problemów z brzuszkiem. I pamiętaj żeby podawać dziecku wode! koniecznie! tylko po karmieniu lub pomiędzy-nigdy tuż przed mlekiem. My używamy przegotowanej wody Żywiec z dosłownie kilkoma granulkami łagodnej herbatki koperkowej do smaku bo samej wody nie za bardzo chciała pić 
Pozdrawiam :-)

Pozdrawiam :-)
cześć sierpniowe mamy, właśnie do Was dołączyłam! Do tej pory tylko czytałam, a teraz wreszcie odważyłam się zarejestrować

Czesc 
wpadlam napisac ze u nas wszystko ok, brakuje czasu by pisac na biezaco ale podczytuje jak tylko znajde chwilke ;-)
Taka j ja tez podaje probiotyk BioGaia o ktorym Fibi wspomniala i jest poprawa, sprobuj!
Olga witaj ;-)

wpadlam napisac ze u nas wszystko ok, brakuje czasu by pisac na biezaco ale podczytuje jak tylko znajde chwilke ;-)
Taka j ja tez podaje probiotyk BioGaia o ktorym Fibi wspomniala i jest poprawa, sprobuj!
Olga witaj ;-)
położnaAngelika
Początkująca w BB
Drogie mamy jeżeli macie ochotę wypełnić ankietę odnośnie autonomii kobiet ciężarnych i rodzących a urodziłyście dzidziusia w latach 2011-2013 proszę kliknąć w poniższy link.
proszę o pomoc w badaniach!
Ankieta - Autonomia kobiet ciężarnych i rodzących w realizacji opieki okołoporodowej
proszę o pomoc w badaniach!

Ankieta - Autonomia kobiet ciężarnych i rodzących w realizacji opieki okołoporodowej
doriq
Witaj Olga. Napisz cos wiecej o sobie.
MadziaSek nuda sie skonczyla
ale przynajmniej masz swojego maluszka sliczniuszka
Ja mialam usg i maly wazy ok 3kg, wiec bardzo dobrze:-) i w ogole wszystko z nim ok.
Dzien minal bardzo spokojnie w milej atmosferze, goscie nie sprawiaja problemu, a wrecz przeciwnie. Mam nadzieje, ze sie to nie zmieni.
Milej nocki:-)

Ja mialam usg i maly wazy ok 3kg, wiec bardzo dobrze:-) i w ogole wszystko z nim ok.
Dzien minal bardzo spokojnie w milej atmosferze, goscie nie sprawiaja problemu, a wrecz przeciwnie. Mam nadzieje, ze sie to nie zmieni.
reklama
doriq
Witaj Olga. Napisz cos wiecej o sobie.
ale przynajmniej masz swojego maluszka sliczniuszka