reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

reklama
Kupcusia ja w góry mam kawałek drogi także chyba mu tym sposobem nie pomogę :-)

Kamu ja kanalik masuję od samego początku jak zaczęło ropieć, później mieliśmy spokój na 2 tygodnie bo byliśmy w szpitalu i od tego że Igor non stop płakał kanalik sam się odetkał, teraz mamy krople ale one średnio pomagają... chyba trzeba będzie przepłukać ten kanalik :(

hejka...
bylam z mala u pediatry, bo zaczela od wczoraj kaslac, a tu dlugi weekend za pasem.. i osluchowo czysta na szczescie, jakis wirusek sie przyplatal.. dobrze, ze ma dobry humor....
w ogole to spi mi juz przeszlo godzine, obiad zdazylam zrobic, zjesc, kawe wypic :-) jak nigdy !

Wspolczuje Wam tego wieczornego zasypiania.

I mam pytanko, jakie macie termometry?? kupilam kiedys w biedronce termometr bezdotykowy, ale mam wrazenie, ze niedokladnie mierzy i chce kupic taki do ucha..

Grinula ja mam taki do ucha z babyono i zdecydowanie go nie kupuj! Dziecko mi dzisiaj z gorączką płakało a termometr pokazywał 36,9 :/

Rampampam ja też mam daleko, 600 km, ale już 2 razy byliśmy bo kochamy góry :D. A krople miałam te same i po odstawieniu wszystko wróciło, a ich nie wolno stosować chyba więcej niż 5 dni.

Grinula ja mam bezdotykowy Abakus Baby. Jestem bardzo zadowolona. Poza tym mierzy też temp wody i otoczenia. Ale ta otoczenia jakaś zaniżona wychodzi, albo nieodpowiednio to robię. Bo do ciała i wody jest super.

Grinula ja tez mam ten z biedronki i on za kazdym razem pokazuje inna temperature. Mam jeszcze elektroniczny i w sumie jak raz zmierzylam tym i tym to pokazywaly taka sama temperature. Ale najlepiej wierze tym starym rteciowym

Ja mam jeszcze elektroniczny taki pod pache, ale to moge sobie albo synkowi zmierzyc.. myslalam o braunie 4520... oddam ten z biedronki, doloze troszke i bedzie.
Basia moze zmien proszek do prania, a kapiel w krochmalu tez na pewno nie zaszkodzi.

reklama
Do góry