Basia gratulacje 5 miesiąca. Podawalam te male sloiczki a od jutra spronuje sama mu gotowac i zobacze jak to przyjmie.
Ewuncia tak znam to, ja mam troche inaczej, kładę ok. 20 po kąpaniu i kaszce, po jakiejś godzinie zaśnie chyba ze zmęczenia, budzi się ok. 23 (także tutaj śpi ok. 2h), daję herbatkę i zasypia i budzi się koło północy i muszę z nim wyjść, pogadać itd. i tak z godzinę, potem zasypia ok. 1 i śpi gdzieś do 2 a czasami 3 i znowu herbaty, usypianie, lulanie itd. i potem jeszcze chwilę pośpi i ok. 4 muszę znowu wyjść i tak godzinę znowu gadamy itd. i ok. 5 zasypia, śpi od 1 do nawet 3h ale mnie to nic nie daje bo ja też muszę wstać wcześniej wyszykować synka do szkoły także nie mogę pospać z nim. Takze ja mam dla siebie spania w sumie ok. 5h w kilku ratach. Jakby to razem bylo to bym sie juz wyspala chyba.
Madzialenak a to ja w sumie daje wiecej jesc bo tych obiadków i deserkow spore porcje chyba, ale tez mój to głodomor

Ja mysle, ze jak przejdziecie na cale sloiczki to tez mu sie wydluzy czas miedzy jedzeniem, u nas tak bylo.
Rampampam ja mam z bobovity bananowa a dzisiaj kupilam z hippa ryz z jablkami taka kaszke na dobranoc, ponoc syta, zobaczymy. Jak ja daje sloiczek to mleko podaje jak po mleku, po ok. 4h, wczesniej nie, jak cos to daje herbatkew miedzyczasie bo moze mu sie pic chciec po takim obiadku.