reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Kulka to moze jakies spotkanko zorganizujemy, Ewelinka tez w Lublinie bywa w weekendy ;-) a moze i inne dziewczyny zechca dolaczyc.... :-)

Basienka wspolczuje i mocno Ciebie i malego przytulam!!! Czy jestes pewna ze to gluten?
U nas tez nie ciekawie, Mikolaja wysypalo tymi plamkami na brzuszku, do soboty poczekamy na wizyte bo mamy szczepienie. Moze u nas to tez skaza... Juz sama nie wiem, bo cytrusow nie jadam od dluzszego czasu.

reklama
Kulka oczywiscie ze po zimie :-) a w Lublinie bywam bardzo rzadko bo nie mam ku temu powodow, ale wszystko sie moze zmienic (bede tam szukac pracy)
Ostatni raz bylam tam w maju ;-)
Fajnie ze tesciowa zajmie sie maluszkiem, zawsze to lepiej niz obca osoba.

Ostatnia edycja:
Przepraszam dziewczyny, że się tak użalam nad sobą ale jest mi strasznie żal tego mojego malucha, że tak musi cierpieć.. już pogodziłam się z tym AZS ale chciałabym, żeby mógł jeść wszystko jak normalne, zdrowe dzieci.. mam nadzieję, że jest to tylko tymczasowe..
Teraz tak się zastanawiam, czy nie poczekać jeszcze dwóch dni i nie udać się do lekarza dopiero w środę.. powiedzcie mi, jest możliwość, że to nie sam gluten go uczulił, a ta kaszka glutenowa? podałam mu kaszkę mannę owocową z bobovity która jest po 6 miesiącu bo nie było innych bezmlecznych.. a myślałam, że taka mała dawka to nie zaszkodzi.. a no i ta kaszka jest z bananem, brzoskwinią i truskawką.. fakt, to nie owoce zostały dodane, a proszki owocowe ale może coś w tym było.. Pierwszy raz zjadł ten gluten dodany do kaszki ryżowej malinowej, której też wcześniej nie podawałam..
Może podam mu jutro i we wtorek zwykłą kaszkę mannę zrobioną na wodzie i wtedy zobaczę..

Kulka, strasznie się cieszę, ze nie będziecie musieli korzystać ze żłobka czy opiekunki :) jednak babcia to babcia :-) byle malucha za bardzo nie rozpieszczała hi hi :-)

Madziasek, Biedny Mikołaj ! oby mu to przeszło.. ja wiem, jak to jest więc współczuję ! Do Lublina mam za daleko, a szkoda bo też bym się chętnie spotkała ;-)

Jak to jest dziewczyny, że kiedyś dla kobiet nie karmiących piersią było tylko jedno mleko w proszku ( nie żadne pepti, HA itd..) i piły je wszystkie dzieci i nie było skazy, AZS itd.. dzieci było zdrowe.. a teraz.. sama chemia wokół nas :-(

Basia ja mocno trzymam kciuki, żeby maluszek mógł wszystko normalnie jeść, przykro mi, że masz teraz tak pod górkę z tym, może spróbuj jak napisałaś jutro podać zwykłą mannę i zobaczysz, paskudne, że trzeba tak eksperymentować :( Trzymam mocno za Was *

Basiu w Wawie tez mozemy jakies spotkanko zorganizowac ;-)
tak jak napisalas poczekaj dwa dni, nie dawaj mu tej kaszki, tylko zwykly kleik ryzowy i obserwuj, bo moze cos w kaszkach jest czego nietoleruje! Trzymam kciuki

Podalam wczoraj malemu kubek niekapek i maly mial niezla zabawe haha ale probuje pic wode i cos tam mu wychodzi!

w biedronce sa kaszki w promocji nestle 330 g za 7,99, tak wiec zrobilam zapasy :-)

Ja mam kaszke tylko na dzisiaj już :szok: A najlepsze, ze mi matka tak zorganizowala dzien. ze nie mam jak jechac kupic nowej.

reklama
Basia sprobuj ze zwykla kasza manna. moze w tamtej te truskawki nie podpasowaly?

Madziasek ja jestem za spotkaniem w wawie :-) ja tez juz podalam niekapka i jakie bylo zdziwienie jak go sobie gryzl gryzl u nagle mu cos z niego polecialo :-) wypic pewnie wypil malutko ale zawsze to cos tymbardziej ze u nas jest tragedia z piciem innych rzeczy niz mleko i ciagle ma te zaparcia :-(

Kulka super ze niepotrzebna niania :tak:

a macie tu jakas grupe na fb?

Do góry