reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Kupciusia zdrówka dla Hani, rzeczywiscie mało je ale najważniejsze, że ładnie przybiera. Mój to żarłok jest, najchętniej to by obiadek mlekiem zapijał ale od 2 dni walczę aby jednak do obiadku wody lub herbatki popił i na razie się udaje bo wypija nawet 90 ml i nie płacze za mlekiem.

reklama
przesyłamy pozdrowienia z Krynicy :-)
u nas pogoda równiez słoneczna, codziennie spacerujemy, młody niech oddycha świeżym powietrzem,
Mały sprawuje sie super, bałam się jak bedzie z wieczornym spanie nie w swoim łóżeczku a jest super oby tak dalej po kapieli dajemy do łóżeczka i śpi chyba to powietrze na niego tak działa ;-)
podczytuje Was troszkę
Kulka super że Ci się udało ze żłobkiem my też składamy podanie może się uda a to co ludzie mówią to olać to jakoś trzeba wrócić do pracy i funkcjonować, też się boje że będzie chorował a jak się nie dostanie do żłobka to nie wiem coś będziemy myśleć innego.Wojtuś pięknie waży kawał faceta ;-)
Madziasek gratulacje 6 miesięcy:-)

mój Tymcio zapomniał jak się je butla albo mu nie smakuje mm, miałam przez to trochę obawy jak wyskoczę na narty ale nie było tak źle, mąż z nim został nakarmił słoiczkiem później kaszka i dał rade wytrzymać bez cyca i mamy 5h więc jutro idę znowu pojeździć. Czuję się przez to super że mogę wyskoczyć na chwile i nie myśleć o niczym;-)
trzymajcie się i zdrówka dla wszystkich

Czesc,

maly spi od pol godziny, poprzednia nocka masakryczna, az 4 razy wstawalam do niego!

Patrycjal czasami aplikacja bb w telefonie chodzi bez zarzutow a czasami mam ochote telefon wypierniczyc przez okno!

Taka j chcialabym jeszcze w tym roku zaciazyc, najchetniej na jesieni ale daje sobie jeszcze czas do 2015, maz postawil warunek, musze znalesc prace bo bedzie nam ciezko utrzymac dom, siebie i trojke dzieciaczkow (maz ma corke z pierwszego malzenstwa)

Kupciusia u nas plamki tez zanikaja :-D
a czy kaszka z nestle 5 zboz to ta z lipa? Bo taka mam i malemu tez smakuje ;-)

KulkaPrzytulka gratki udanego szczepienia ;-) moj tez juz pewnie wazy 8kg, tez mielismy sie szczepic ale kaszelek i gardelko przesunelo termin szczepienia. Czemu wlasciwie wracasz tak szybko do pracy?

MadziaSek to ta z lipą :D. Kupiłam jeszcze 8 zbóż ale jeszcze nie otwierałam. Myślę, że to lepsza opcja niż zapychanie dziecka tylko tym ryżem na okrągło. Super, że plamki się goją :-). Ale odważnie z tą drugą ciążą :p. Ja bym chciała drugie jak Hania będzie miała 2-3 latka. Ale 1,5 to troszkę za mało.

Aga ale masz suuuper. A jak ze śniegiem? My chcemy na początku marca się wybrać z większą ekipą (m.in. dziewczynka miesiąc młodsza od Hani, to się pobawią ;)). Byliśmy w zeszłym roku i niby pojeździłam, ale tak na pół gwizdka żeby dzwona nie zaliczyć i dzidzi nie uszkodzić. Teraz bym chciała pośmigać na całego :D. Tylko boję się, że tej zimy śniegu już nie będzie :(. We wrześniu byliśmy 2 razy w górach z rowerami, ale to było WE WRZEŚNIU i już mi baaardzo tęskno za górami. Nie przywykłam do takiej rozłąki ;-)

Właśnie się dowiedziałam, że mój brat zaciążył :D

ja bym bardzo chciala zaciazyc ale boje sie porodu masakrycznie, najbardziej bym chciala zeby roznica miedzy dziecmi byla 2 lata, czyli zostalo mi jakies 10 miesiecy tylko strach mnie paralizuje na sama mysl, dziewczyny jak wygladaly wasze drugie porody?? byly latwiejsze?

Kapciusia gratulacje będziesz ciocią ;-)
w mieście jest mało sniegu ale jest bardzo przyjemnie taki malutki mrozik i słonce!!!
na stokach też jest dośnieżają armatkami, noce są mroźne więc snieg się utrzymuje, my od dzisiaj jeździmy w Tyliczu bardzo fajne warunki,wcześniej jeździli na Słotwinach ale tam się pogorszyło - ziemia wystaje.My też jesteśmy w 4 rodziny nasz Tymek najmlodszy a reszta dzieciaków to są w przedziale 2-5 lat i roba tutaj demolke ale jest wesoło;-)
Jutro też szaleje na maxa na stoku muszę sobie odbebnić zaległości ciąża itp;-)

Hej ! :-)

Kupciusia, super, że plamki znikają i Hania ładnie przybiera ! Mój Kubuś też nie za dużo je ;-)

Aga, dziękuję za pozdrowienia ! Bawcie się dobrze :-)

Madziasek, to już pół roczku ! ale ten czas leci, gratulacje dla Mikiego ! Ja z ciążą jeszcze poczekam z 2-3 lata chyba.. tęsknie za dłuższym spaniem:-p super, że u was też plamki znikają ! szkoda, że ja nie mogę powiedzieć tego samego:-(

Ewelinka, ja też się boję porodu..chociaż sam poród źle nie wspominam, ale po tych moich przeżyciach.. ogólnym znieczuleniu, 7dni w szpitalu, anemia itd to ja bym chyba wolała cesarkę..

Mój Kubuś też dzisiaj wypił 120ml soczku jabłko-marchewka, aż w szoku byłam bo zawsze niczego nie chciał.. tylko, że wcześniej dawałam sok pół na pół z wodą, a dzisiaj podałam sam soczek:-)

reklama
basia ja mialam dlugi porod i baardzo bolesny bo piotrus duzy i z raczka sie rodzil ale bez nacinania i komplikacji, teraz sie boje ze dziecko bedzie wieksze i samego porodu sie tak nie boje tylko ze jakies komplikacje wystapia a u nas nie ma znieczulenia i na sama mysl ze mogloby sie cos stac sie mam ciarki,a czemu u ciebie az bylo znieczulenie ogolne?

Do góry