reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpień 2013

Basia ja też całego programu z Chodakowską nie będę robić, a brzuszki z Mel B już kiedyś robiłam więc też do nich wrócę :-D
ważne że coś robimy, musimy się wspierać heheh ;-)

reklama
dziewczyny, pomocy..

mój maluszek nie robi kupki już 3 dzień! dla nas to bardzo dużo, bo przed wprowadzaniem pokarmow stalych robil kilka na dzien...ostatnio podalam mu sloik z indykiem, wszamal polowe i od tamtej pory zero...

co podac, jak mam mu pomoc?:-:)-:)-:)-:)-(

hejka..
dziekuje za wszystkie odpowiedzi co do spania ;* myslalam, ze moja malo spi, ale widze, ze podobnie...

Aga no siedzi- posadzona, ale malo ja sadzam, a w tym nowym foteliku jest w pozycji pollezacej cos jak w lezaczku, on ma regulowane pozycje i kanapa auta tez ma nachylenie, co daje wlasnie taka pozycje... nie woze jej jeszcze w pozycji siedzacej.

A mi tam sie podoba spacerowka, wrecz ja uwielbiam, juz bym nie wrocila do poprzedniego na pompowanych kolach...ale moze kwestia wozka:-)

Milia sliwki daj !! sprobuj wysadzic mala na sedes czy nocnik tak jak sie male dzieci wysadza w parku, pouciskasz ja troche po jelitkach, moze zrobi..

Milia tak jak pisze Grinula daj sliwki albo jablka. Ja w ciagu dnia podake owoce i dodatkowo bobofruty a i tak kupa nie jest pierwszej miekkosci flehhh ;-)

Witam dosc poznawo jak na mnie ;-)

kawka zaliczona ok 6 rano, jakas oklapla jestem, wczoraj wieczorem katar mnie dopadl a rano gardlo bolalo...

Grinula gratki zabka :-D

Miliaaa ja codziennie daje jablko albo dwa! Kupki mamy codziennie nawet dwie sie zdarza, a jesli maly nie zrobi po pierwszej drzemce to przy zmianie pieluszki posmeram go mokrym platkiem kosmetycznym i pomagam przy kupczeniu podkurczajac mu nozki do brzuszka. Czopki tez pomagaja.

dzisiaj idziemy do znajomej na faworki i paczusie mniem mniem

milego dnia!!!

reklama
Dzieki za smoczki dziewczyny!
my uzywalismy NUK ale tylko na poczatku a teraz juz jest za maly

Basiu czy smoczek Lovi to smoczek z canpola?
bo mam Lovi niekapek i cos mi swita ze to canpol :eek:

Do góry