reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Taka mała a już wie gdzie są dobre rzeczy :)

Venicee mój też mniej je, a takie cięższe rzeczy to już wogóle (ziemniaki czy coś) woli jakieś takie głupoty jak deserki itd. ale w sumie nie dziwię się.

Ostatnia edycja:
reklama
Venice jakbym byla sama do zwiedzania, to by bylo inne zwiedzanie, a z dziecmi to wiadomo, jak jest... a z roczniakiem to juz w ogole, ale ja odpuszczam troche z Gosia, nie bede jej na sile targac wszedzie, wole na spokojnie na bliski plac zabaw przejsc niz do centrum uderzac. No i racja drogo jak cholera, w centrum hotdog sucha bula z parowka i ketchup 4 funty! Ale w supermarketach da sie znalezc cos nieduzo drozszego niz w PL. Btw stadionow jutro stadion chelsea w planach i zoo.
Spie wlasnie w srodku, od sciany gosia, od brzega jas, maz na materacu dzis sam, bo popil sobie z bratem eh te chlopy umiaru nie maja :\
Moja jedzenia nie odmawia. A tez goraco tu jest :)

Mój śpi dwa razy, 11- 12 i po południu 16 -18. Chyba niedługo będę go przyzwyczajać do jednego spania, aby mi potem szybciej wieczorem zasypiał bo teraz potrafi odstawiać cyrki. Od września starsza do zerówki i trzeba ją bedzie wcześniej kłaść spać a mały potrafi nieźle drzeć papę i mimo, że śpią w oddzielnych pokojach to ma przez to problem z zaśnięciem.
Ja mam fotelik do jazdy rowerem ale jeszcze nie próbowałam z małym, jakoś mi się wydaje jeszcze na to za mały, zacznę z nim jeździć w następne wakacje

ja od 6 juz nie spie... taka niespodzianka od Mikiego... ;/ ledwo na oczy patrze....teraz maąłpiszon kłóci sie żeby nie spać,a widze że ma dosyć....
ciepłeko znowu się szykuje za oknem...
dziś lece po pieluchy do tesco bo są 2 za 50...a ostatnio tylko na tych jedziemy :p

Ja nie śpię od 6:30 i to jest miła niespodzianka u nas bo zwykle wcześniej wstaje ale w nocy się budził ciągle. Znowu.

Czesc,

U mnie upal, wykonczyc sie idzie, dobrze ze basen kolo domu to Miki sie dwa razy dziennie pluska.
Maly spi raz lub dwa w ciagu dnia, tez mniej je w ciagu dnia, bardzo duzo pije.
Mi sie Londyn podobal, fakt drogo i ludzie dziwni ale bylo spoko. Moze dlatego ze glownie zwiedzalysmy z kolezanka.
Z cukini procz kotletow mozna placki ziemniaczane zrobic albo leczo ;-)

Milego dnia!

Dobry wieczór!
grinulla gratulacje z okazji skończenia roczku, czas tak szybko leci...
Pogoda daje w kość, ale w końcu lato jest, tylko żal maluchów, bo nie mają ochoty na jedzenie. Mój budzi się teraz w nocy na wodę, strasznie ciepło jest, noc ulgi nie przynosi. Piszecie o spaniu, Kayo śpi raz od 13- półtorej godziny i koniec, nawet jak gdzieś autem potem jedziemy to za diabła nie chce spać, a dzisiaj to już rekord pobił, spał 30 minut w dzień, a o 22 jeszcze siedział w łóżeczku i gadał do misia, a raczej do swojej małpki Pelagii. No ale już śpi. Jutro mam męża w domu, plany ogromne, bo mama jest u mnie i zajmie się małym. Liczę na to, że zasiejemy trawkę z tylu domu i porządek w garażu zrobimy, ciekawe ile uda się zrobić.
A mam pytanko, jak zrobić galaretkę dla małego, albo budyń?
Pozdrawiam,,

a miałam dopiero pisac co tu tak cicho...
Miki miał dzis okropny dzień ..marudził strasznie...do tego mało spania i zupy wogóle nie zajadł...wolał czekac na mleko :szok:...nie wiem czy ta pogoda ta na niego działa czy co?
my za 4 dni rok konczymy...cały czas myslę jak bardzo szybko ten czas minął...ostatnie 3 dni macierzyńskiego....smutne to dla mnie ...
Grinula STOOO LATTT dla Małgoni :D
default.jpeg

my no właśnie jak by tu budyn zrobić??? na modyfikowanym taki zwykły ??? eeeee

reklama
Dzieki dziewczynki za pamiec!!! Zlecial roczek, az dziwne, mialam takiego dzidziusia niedawno, a dzis to juz dziecko, ktore wie czego chce i ma juz calkiem spory rozumek ;) no i podeptala roczek, bo juz chodzi sobie :))
Dzis do zoo uderzylismy, fajnie bylo, ale tyle sie nalazilismy, ze nozki w pupcie wchodza.
My powodzenia jutro z robota...ciekawe co my zastaniemy na budowie, jak wrocimy z anglii...
Venice wspolczuje marudy...

Do góry