reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Aga, ja oglądałam i kibicowałam jak szalona ;P Szkoda tylko późniejszego zachowania Brazylii.. a w ogóle tochciałam żeby Brazylia i Polska wyszły z grupy ale w zaistniałej sytuacji byłoby miło gdyby Rosja dzisiaj wygrała :-D

Super, że Tymek już coraz więcej kroczków robi ;D Kuba przejdzie cały pokój ale widzę, że nadal woli śmigać na czterech. Trzymam kciuki za żłobek! we wrześniu przeważnie oblężenie, a później rodzice rezygnują więc może szybko znajdziecie miejsce !
Tyle kasy za żylaka? oo matko... :szok:
Kuba na szczęście wie jak zejść a wchodzić jeszcze nie wchodzi bo za wysoko;p chyba, ze ja siedzę przy wersalce to włazi na mnie a potem na łóżko :-D

Dziewczyny, ja to bym nawet mogła mieć domek 70-80m2 byle swój własny domeczek :-) może kiedyś... :-)

Wczoraj się uśmiałam z Kubusia bo w przedpokoju mamy lustro i taką małą komodę na której leżał grzebień i mały go wziął i zaczął przed lustrem czesać sobie włosy :-D myślałam, że padnę :-D

Venicee, to czekamy, wiem jak to jest mój też nie daje popisać, teraz poszedł z ciocią na spacer i mam trochę czasu dla siebie :-p

reklama
Basia rezygnujesz z mmr całkowicie czy tylko póki co?

Ja pamiętam te zabawki jak mieszkałam w bloku, po prostu w salonie wszędzie leżały, nie dało się tego ogarnąć, potem w końcu zrobiliśmy małemu swój pokój, było ciężko ale z wnęki w salonie zrobiliśmy sobie sypialnię, zmieściło się tam tylko łóżko i zaraz przy łóżku były drzwi przesuwne a synek dostał naszą sypialnię jako swój pokój.

Ja nie oglądam siatkówki ale czytałam relację w necie i słyszałam o trenerzy Brazylii :)

Aga z tą służbą zdrowia ... :( To powinno być w ramach składek chyba :/

Dzisiaj Kuba na 3h w żłobku, było ok, zjadł wszystko, ponoć nie płakał. Zobaczymy co dalej.

Basia rezygnujesz z mmr całkowicie czy tylko póki co?

Ja pamiętam te zabawki jak mieszkałam w bloku, po prostu w salonie wszędzie leżały, nie dało się tego ogarnąć, potem w końcu zrobiliśmy małemu swój pokój, było ciężko ale z wnęki w salonie zrobiliśmy sobie sypialnię, zmieściło się tam tylko łóżko i zaraz przy łóżku były drzwi przesuwne a synek dostał naszą sypialnię jako swój pokój.

Ja nie oglądam siatkówki ale czytałam relację w necie i słyszałam o trenerzy Brazylii :)

Aga z tą służbą zdrowia ... :( To powinno być w ramach składek chyba :/

Dzisiaj Kuba na 3h w żłobku, było ok, zjadł wszystko, ponoć nie płakał. Zobaczymy co dalej.

my po szczepieniu na mmr, mały troszkę popłakał teraz śpi, mam nadzieję że wszystko będzie oki, lekarka mówiła że 5-6 dobie może pojawić się gorączka, wysypka,

taka j , można to zrobić na NFZ nawet jestem zapisana na czerwiec - lipiec przyszłego roku ale zdecydowałam się na laser bo mniej skutków ubocznych i noga nie powinna byc opuchnieta jak po zwykłej metodzie, lekarz mi powiedział ze po tej normalnej metodzie moja noga zawsze będzie się różnic od drugiej , pewnie jakbym miała 50 lat to wziełabym tradycyjną metodę.

Basia dokładnie teraz kibicujemy Rosji ;-)

Aga aha no to logiczne, że decydujesz się na to lepsze rozwiązanie, szkoda, że trzeba tyle płacić ale nic się nie poradzi niestety. U nas na 9 dobę wyszła gorączka po mmr, podobno do 2 tygodni nawet może wyjść, u nas była gorączka przez 4 dni i potem wysypka ze 2 dni, u mojej kuzynki było tak samo, identycznie to przeszli, trzymam kciuki, żeby u Was było lepiej.

Hej! Oglądam " zmierzch" po raz enty..., haha uwielbiam ten film!,,
aga
zdrowia dla Tymka, daj znać czy coś się rozkręciło, może to ząbki?
Basia mój Kajtuś też bardzo lubi się czesać i mnie też czesze, czasami odwrotną stroną szczotki...
taka j
no nie martw się tak, zaszczepisz później, ja też ciągle się czymś martwię, ale tak nie można, bo się wykończymy.
U nas nadal słonko, oby jutro też, dobrej nocy, wracam do Edwarda...

My staram się, ja się nakręciłam okropnie ale nie mam teraz na to wpływu, muszę czekać i mieć nadzieję, że będzie zdrowy na termin szczepienia.

Aga jak nocka??

Ostatnia edycja:
Hej!
aga
jak mały? Jak noc minęła?
Cisza, spokój...
U nas odkryłam nowe dwa ząbki , nie wiem 5 albo szóstki, na dole, czy to nie dziwne, nie wiem kiedy one mu wyszły.
Pytanko: co na obiadek jedzą teraz Wasze maluchy? I o której jedzą? Mój mógłby jeść pomidory na obiad i kolacje , a do tego ziemniaki. No i paróweczki kocha, dzisiaj dałam mu polizać loda , bo byliśmy w ikei.
Pozdrawiam

reklama
My 6 wychodzą dość późno więc raczej 5, ja nie pamiętam kiedy mojemu wyszły 6 ale chyba ok. 5-6 roku życia.

Do góry