Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
AGA HEJ I JAK TAM? i gdzie rodzisz???
u nas dużo sie dzieje ....mała mobilna coraz bardziej ,Miki zły czas ma ...Ja sił coraz cześciej nie mam.... ehhh niech ta wiosna już bedzie ciepła i spokojna
Takaj trzymam mocnooooo kciuki żeby się poukładało wszystko !
A GDZIE RESZTA ??? DZIEWCZYNY ODEZWIJCIE SIĘ !!!
starszaki moje tj te moje nastolatki...nie wierzę momentami że mają juz poi 15 lat.... jesuuu jaka ja stara jestem ...Momentami dają w d...bardziej niż maluchy..
marzy mi się już 20 stopni ...hehhe
Dziewczyny byłam w pon u gin i lekarka powiedziała że nie dotrwam do swojego terminu. Szyjka się skraca i kanał otwiera, z tego wszystkiego się spakowalam . Brzuch pobolewa , skurcze też się pojawiają te przepowiadajace . Dziś skończyłam 36 tydzień, chciałam dotrwać do 38 więc zobaczymy. Venicee też chcę słońce, marzę aby ubrać normalne jeansy[emoji6] Miki jest zazdrosny o młodsza siostrę? obawiam się jak to u nas będzie ale jakoś musi być [emoji6] U mnie Tymek smarka i kaszle więc siedzimy w domu.
Venicee skądś to znam, mój starszy ma w tym roku mieć 11 lat i też czasami wysiadam Wcale stara nie jesteś!! Jak Ty jesteś to ja też muszę być a nie chcę
Aga wow no to się szykuj, niebawem rodzina się Wam powiększy Wiesz co, w sumie lepiej tak niż jakbyś miała chodzić i czekać i potem reagować na jakieś fałszywe sygnały, to lepiej z zaskoczenia, jesteś już w sumie w bezpiecznym okresie ciąży.
Taka j już jestem spakowana i czekamy [emoji6]
Venicee wiesz jak to jest z zzo na Żeromskiego? wyczytałam że podają tylko w godzinach 8-14 bo później nie ma anestezjologa [emoji17]
Aga już za chwileczkę już za momencik Wiesz co ja chyba wolałabym dobrą opiekę niż to znieczulenie bo co po znieczuleniu jeśli piguły i lekarz do kitu, ale też mnie się łatwo mówi jak siedzę przed kompem a to Ty masz rodzić. Tak czy siak niebawem będzie po wszystkim. A Tymcio czeka już?
Taka j jasne że tak zdaje sobie z tego sprawę, czasami jest za późno na zzo. Najważniejsza opieka. Jutro końce 37 tydzień. Do niedzieli chce wytrzymać a później niech się wszystko dzieje [emoji6]