reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

samaola - witaj imienniczko, ogromne gratulacje!!! :-)

panna.migotka - u mnie wprost przeciwnie, więc to chyba rzeczywiście sprawa indywidualna :-)

reklama
Cleo mnie też mandarynki bardzo przypadły do gustu :)

Franekkimoni ja nie dałam rady, powiedziałam mężowi, on najchętniej powiedziałby wszystkim ale proszę go ciągle, żeby nic nie mówił jeszcze, nawet u lekarza nie byłam jeszcze przecież.

Samaola gratulacje!

Panna.migotka cieszę się, że nie ma już plamień i oby już ich więcej nie było!

No to my jesteśmy paple, u nas wiedzą już wszyscy. Rodziców wzięliśmy kompletnie z zaskoczenia, nie robiliśmy żadnych spędów, nie zdecydowaliśmy się na Wigilię - bo to by było oczywiste (i w zasadzie co Wigilia i co Wielkanoc rodzice czekają, czy przypadkiem nie mamy czegoś ważnego do powiedzienia). A rodzice rozpaplali dalej, więc wie już cały świat. Ale w sumie, cóż, drugi miesiąc się już kończy :)

u nas wiedzą tylko rodzice, a reszta rodziny dowie się później...:tak:

panna.migotka- dobrze że wszystko ok!
samaola-witaj

U nas też tylko rodzice wiedzą...nie chcemy zapeszać chociaż czuję, żę będzie dobrze...mam ogromną nadzieje!!!

Witam.
Właśnie testowałam... dwa testy różnych firm- dwie krechy, więc prawdopodobnie w sierpniu będę mamą. Mogę się zatem przyłączyć do forum?
Mam na imię Ewa, 24 lata i mam już córeczkę- Emilkę która ma 14 m-cy.

reklama
ktoras z Was pytała o bete

mi kazano zrobic bo byłam na usg w 5tc i widac było jedynie malusi pecherzyk ale to malusi strasznie...teraz powtorze az po swietach na wiycie chyba ze usg juz i albo bedzie albo nie ,przyrost bety po 48 miałam jakies 55% a powinno być jakos 66% wiec mam obawy ....

Do góry