reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

reklama
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!

U nas było, a właściwie jest- bo właśnie kończę butelkę, Piccolo- ale to głównie ze względu na Antka:-D
W sumie to ledwo dotrwałam do północy, ostatnio jakoś wcześniej chce mi się spać:-D
Ja planowo wizytuję dopiero 14.01, ale ze względu na te moje plamienia, spróbuję wbić się w przyszłym tygodniu do ginki. Też liczę że zobaczę już serduszko:tak:

panna.migotka, kasiasza- trzymam kciuki, nie martwcie się na zapas!! dobrze będzie!!
bietka- witaj!

Bietka - witaj i gratuluję :-)

A ja do północy nawet nie wytrwałam :-) pamiętam, że była 23:50 a po chwili obudziłam się o 00:09 bo mnie fajerwerki obudziły :-) P. też kimnął.
Dzisiaj wzięłam się za organizowanie naszej przestrzeni życiowej - postanowiliśmy przynajmniej na te kilka miesięcy odzyskać dla nas salon i wyekspediować zabawki i książeczki Staśka do jego pokoju. Tyle tego jest, że to naprawdę duże wyzwanie :-)

Moje dziecko nie przestaje mnie zadziwiać, dzisiaj usłyszeliśmy, że mamy mu dać inną bajkę bo ta jest słaba :-) nie wiem kto go tego uczy :-)

Kurccze. Nawet nie sądziłam ze to bedzie takie stresujace. Licze teraz czas od wizyty do wizyty i zastanawiam sie czy serduch juz bije. Masakra;) Ale czuje w kosciach ze ten 2013 bedzie dobrym rokiem.Lubie 13;] A Wy dziwczyny jak sie czujecie po Sylwestrze??:)

Witam w nowym roku mamuski ;) jednego czego mogę życzyć to ładnie donoszonej ciąży, niewielu kg do zarzucenia i łatwego porodu heh ;))

Kasia_b ja tez od rana (tzn od 1h) sprzątam..ostatnio nawet postanowiłam ze zatrudnię teściowa i mamę żeby przyjechały bo mam ochotę obskrobac każdy 1cm2 mieszkania zanim będę zbyt duża na tego typu akrobacje ;)))

ja również usnęłam szybciej. za 10 północ obudziły mnie fajerwerki, ale nawet nie chciało mi się zwlec z łóżka żeby popatrzeć:-D córcia się też przebudziła i mój mąż pyta jej czy chce wstać zobaczyć a ona: a po co? przecież już widziałam fajerwerki.
dziewczyny ja próbuję sprzątać ale chwilę coś zrobię i jestem taaaaaaaka zmęczona. zrobienie obiadu prania starczy a gdzie tu sprzątanie?:-)
życzę nam wszystkim w Nowym Roku żebyśmy zdrowo i szczęśliwie urodziły nasze maluszki:)
Kasia_B dzieci są mądrzejsze niż nam się wydaje:-D

Jestem w 6t i 6d i dostałam dzisiaj lekkiego plamienia, troche się martwię bo krew jest bardziej czerwona niż brązowa.

reklama
taka.j i ja też. Jeżeli tylko możesz pojedź, nikt Cię tam nie pogoni a na pewno mogą Cię uspokoić.

Iza - pod koniec ciąży też ma się zadziwiająco wiele energii na sprzątanie :-) syndrom wicia gniazda naprawdę istnieje.

Do góry