reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

hejka
Ewcik trzymaj się i daj znac co u ginki
dziewczyny czy szczepiłyście się przed ciążą na grypę???????teraz to już za póżno chyba aczkolwiek podobno w UK każą się szczepić w ciąży ale tak mi koleżanka mówiła ale nie wiem czy to prawda:sorry2:
pytam bo się zastanawiam nad profilaktyką ,na razie modlę się o mrozy bo będzie mniej tego dziadostwa :baffled:
idę piec placki ziemniaczane bo mnie naszło
powiem szczerze że trochę leiej mi z mdłościami i apetyt mam spory ,dobrze że persi nadal bolą bo bym się przejmowała że objawy znikęły :)

reklama
za wcześnie się cieszyłam, dziś miałam znów śluz podbarwiony...byliśmy na IP ale odesłali nas z kwitkiem, kazali iść do gina lub szpitala gdzie jest ginekologia. Maż dzwonił do gina, mamy przyjechać dziś ok 17,18.
Trzymajcie kciuki żeby było dobrze...na razie wszystko ucichło, a ja leżę...

Ostatnia edycja:
Hejka :-)
Jestem po drugiej wizycie. Na pierwszej nie było widać serca a dziś już było pięknie widać tylko nie było słychać, nie wiem czemu. Ciąża pojedyncza na szczęście. Dzidzia ma 13mm jest o tydzień młodsza. Nie dostałam zdjęcia usg , dziwne bo u poprzedniej lekarki dostawalam zawsze a z wrażenia zapomniałam o nie poprosić. Cieszę się ze wszystko jest w porządku :-)

gratuluje Maciejka;]ja czekam do poniedzialku. Mam nadzieje ze wiadomosci beda podwojnie pomyslne, ale jakos lzej na sercu sie robi jak innym z "mlodszymi" ciazami sie udaje. Jeszczeraz gratki:blink:

Maciejak - graki :-)

Samoaola - daj znać po wizycie. na pewno wszystko jest ok.

Kasiasza - a czego się boisz? Serducho zobaczysz, to się ciesz :-)

Ja mam jeszcze tyyyle do wizyty. Dopiero za 2 tygodnie idę :-(

Dziewczyny trzymam kciuki, mam nadzieję, że na wizytach usłyszycie same pozytywne informacje. Ja mam wizytę jutro i też cała w nerwach jestem.

reklama
Do góry