Kasia_B ja obecnie nie mogę tak zrobić choć jak miałam inne ubezpieczenie to miałam fullopcję. Mój mąż teraz mi zaleca, żebym jednak dopłaciła i wtedy będę mogła wykonywać wszystkie badania. Muszę tylko przysiąść i podliczyć na ile mi się to opłaci
Dziewczyny z Medicoveru zamierzacie rodzić w ich szpitalu?
Madziula brałam duphaston zanim zaszłam w ciążę. Biorę go od 1,5roku (miałam niedobór progesteronu i brak miesiączki) i w końcu lekarka zaleciła bym weszła z nim w ciążę. Teraz miałam delikatne plamienia i myślę, że dlatego cały czas go biorę. Na czas ciąży zmieniłam lekarkę (tamta była endokrynologiem) i obecnie ta druga też zaleciła mi dalej duphaston, nawet zwiększyła dawkę z 1 do 3. Powiedziala mi, ze ostatnie badania dowodzą, że aby był jakiś porządny skutek to trzeba przyjmować nawet 4tabl/dobę! Choć ja brałam 1,5 roku 1x1 i też mi się wyrównało
Skoro tak mnie tu nastraszyłyście, że 3xdziennie rowna się co 8h, to chyba zacznę sobie przesuwać ten duphaston.
Madziorrek dziewczyny coś tu piszą, że twardy brzuch to nie za dobrze, ale ja od chwili wczorajszego pobolewania mam twardszy i nie zamierzam panikować :-)
Czy
Samaola się odzywała? Któraś coś wie? Jeju, może jeszcze się okaże, że to był fałszywy alarm?