reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Kasia, dobry pomysł z nowym wątkiem - zakupy i dla nas i dla maluszków?

NabAwe, na pewno w pierwszej ciąży jest większy szał na zakupy tak, jak piszesz;-) u mnie się śmiesznie objawia, bo to nie ja wpadłam w ten szał, tylko moja mama i siostry (mama trzykrotna babcia, siostry obie dzieciate) - nie mogą się doczekać (cytuję) "tych małych rączek i nóżek" ;-). Ja jakoś cały czas nie mogę się przekonać do zakupów, chyba dopiero jak wejdę w 4 miesiąc to w końcu do mnie dotrze, że w brzuchu siedzi dzidzia. Póki co trzęsę gaciami przed genetycznym.

reklama
Agata K - super te leginsy :-) nawet nie wiedziałam,że takie produkują:-) też sobie takie dzisiaj zamówię bo nakupowałam kilka sukienek i tunik a że na razie jest zimno to mogę je nosić nawet na rajstopy :-)

Hej Fibi, dawno Cię tu nie widziałam - musiałyśmy się mijać;-)
Ja też planuję kupić kilka kiecek, ale to chyba muszę pomierzyć najpierw, bo przez internet mogę nie trafić z rozmiarem.

A jeśli chodzi o ciuszki dla bobasa to jeszcze mnie ta mania nie ogarnęła za to moja teściowa już mi sprezentowała kilka ciuszków- na razie białych, neutralnych :) podała mi też katalogi z ubrankami, wózkami itd. zobaczcie sobie to:

Sofija śliczne, prawda?:-)

Agata K, Kasia B - założyłam nowy temat o ciuszkach:tak:

No tak jakoś wyszło z tą nieobecnością:baffled: słuchajcie Dziewczyny - czy mogę polecieć na wakacje na początku maja? np na Cypr (bo tam wtedy jest ciepło)? to będzie szósty miesiąc?

Ostatnia edycja:
Cześć wszystkim!Miciur-ka byłam w Medicusie w Dublinie u dr.Moniki Antepowicz,w pierwszej ciąży też do niej chodziłam i nie mam żadnych zastrzeżeń.Fajna babka i o wszystkim można pogadać,bez pośpiechu.W pierwszej ciąży robiłam usg prenatalne w Polsce i teraz nie będę chyba robiła a jak już to też w Medicusie.

Fibi - ja uważam, że jak najbardziej można. Zobacz tylko jakie są zasady, czy np. nie musisz mieć dodatkowego ubezpieczenia albo zaświadczenia od lekarza.
Ja sama myślę o Hiszpanii na czerwiec, ale to się jeszcze zobaczy.

Hellooouuu :)

jestem! Pamieta mnie jeszcze ktos? ;)

wcielo mnie bo bylam wpolszy z cora i dopiero ogarniam.

widze watek sie pieknie rozrosl :) moze cos mi sie nadrobic uda :)

co slychac dziewczeta?

mgd - ja pamiętam, zastanawiałam się nawet co słychać u Ciebie.
U mnie akurat wszystko dobrze, bo ciąża się potwierdziła i sobie rośnie ;-)

reklama
Mgd, pamięta! Fajnie, że wróciłaś:-)

U mnie ok, leżę nadal, ale mam nadzieję, że tylko do 24.01
Sporo nowych Mamusiek mamy, dużo piszemy i się wymieniamy wrażeniami:tak:

A jak u Ciebie?

Do góry