Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sorrki. Już odblokowałam co trzeba i powinno być ok. Chciałam, żeby była super bezpieczna i chyba przesadziłam 
Ja też poproszę dostęp tu na bb
Czyli w końcu mają powstać dwie grupy? jedna tu druga na fb?
Co do fb, to mimo, że mam tam konto, to mam tez swoje zdanie o fb, który pod koniec zeszłego roku zmienił swoją politykę i w tej chwile ma prawo czytać i przekazać dalej informacje, które zamieszczacie na fb zarówno publicznie jak i prywatnie.
Przykładowo, może z zamkniętego tematu o ciąży wyłuskać informację, że jesteście w ciąży i przekazać odpowiednim reklamodawcom itd bez pytania Was o zgodę. W teorii też według nowych reguł zamieszczając zdjęcie na fb (niezależnie czy publicznie czy na forum zamkniętym) dajecie prawo fb do użycia tego zdjęcia w dowolnej formie do ich własnych potrzeb.
Zwróćcie baczną uwagą na reklamy, które się wyświetlają po prawej stronie i zobaczycie, że często są pasujące do tego co gdzieś ostatnio napisałyście.
Ja pierwszy raz dość wyraźnie zauważyłam to właśnie jak w prywatnej wiadomości do koleżanki napisałam: 'A wiesz, czy będzie Jurek?' i przy następnej wizycie na fb widzę banner po prawej 'sukienki Jurek, nowe modele...'. Nie wierzę, że był to zbieg okoliczności
Tu przynajmniej to co piszę i zamieszczam nie jest powiązane z moim imieniem i nazwiskiem, jak również z moimi znajomymi.