reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Loleczka witam po przerwie,jak tam zdrówko i objawy?
Zdrówko oki, a objawów brak:eek: no jedynie zaparcia, których się spodziewałam...poprzednio też mnie męczyły....:cool:

Dziewczyny czy pijecie kawę? Ja od czasu do czasu wypijam sobie taka lekką rozpuszczalną z jednej łyżeczki. Różne opinie słyszałam na ten temat, szczególnie o kawie z caffe knajpek, że sa dużo mocneijsze i niewskazane.

Ja piję1-2 kawy z jednej łyżeczki i oczywiście dużą ilością mleka, kiedy jestem w pracy to piję inkę:tak:

MArgo, i jak po wizycie? ...a właściwie Ty pewnie jeszcze w trakcie jesteś...

....już zaczynam się stresować jak ja w poniedziałek do pracy rano wstanę....aaaaa......:baffled:

reklama
Franek mój już też powoli widać. Teoria pierwsza klasa :-D

Eweli85 ja nie piję, mi niedobrze od zapachu kawy.
Margo25 trzymam kciuki.

Mnie od wczoraj męczą ciągnące bóle podbrzusza, dziś musiałam zaopatrzyć się w no-spę, mam wrażenie jakby ktoś ciągnął mnie od środka za skórę. Cieszę się, że weekend się zaczął bo powiem Wam, że 8 godzin w pracy to nadal dla mnie męczarnia. Dzisiaj sama w domku mąż ma wychodne ;-)

IzaV to ci się wyżerka szykuje,a co ile lataszz do Polszy?
Margo trzymam kciuki za wizytę daj znać jak wrócisz
Zaczarowana zazdroszczę gotującego męża i do tego zupę umie ugotować,mój umie kilka tylko dań i nic więcej :no:,zrobiłaś mi smaka na tą pomidorówe
Loleczka powiem ci że u mnie też się zaparcia zaczęły a nigdy wcześniej nie miałam takiego problemu,a masz jakieś sposoby na to?
marzycielka mnie też wczoraj brzuch bolał,ale tak to mnie jeszcze nie bolał taki ostry ból po lewej stronie podbrzusza tak 5 min i na szczęście przeszło,oby nie wróciło

zawsze latalam min 2-3razy ale odkad kupilismy mieszkanie w 2010 troche duzo tych oplat i kredytow sie nazbieralo i latalam duzo rzadziej, a teraz caly 2012 to jakas straszna porazka finansowa byla i niestety ostatni raz bylam w polsce na boze narodzenie w 2011 :( teraz w sumie nie jest lepiej-z reszta na poczatku forum troche sie wyspowiadalam hehe-, ale juz sie uparlam ze kupie bilet- a tu raz zaczelam nowa prace, wiec zero urlopu, a potem jak juz pracy nie bylo, to krwiak- u mnie to taka jakas zla aura krazy i sie odczepic nie chce, mam nadzieje ze jak sprzedamy to cholerne mieszkanie to sie wszystko jakos ulozy :D

Margo - trzymam kciuki :tak: Daj koniecznie znać po :-)

Iza - to mam nadzieję, że uda Ci się na wiosnę przylecieć do Polski - i do rodzinki i do nas na obiecane spotkanie ciężarówek :tak::-)

vinverde to ja pisałam, że nie robią, bo w Krk na bank nie! dlatego ja robiłam u innego gin i płaciłam właśnie 250 zł i wszystko mi pani pomierzyła, a w luxmedzie powiedzieli, że właśnie takie normalne usg ciążowe tylko robią.

Chrobek a Ty w jakim mieście w luxmedzie robiłaś to genetyczne?

W Toruniu, przepraszam, ze dopiero teraz odpisuje ale bylam w pracy i dopiero wrócilam
I z tym Usg bylo tak - lekarz sie pyta czy genetyczne robimy, a ja mu na to, ze ja na LuxMed chodze i nie wiem, czy on obejmoje genetyczne, a on na to, no to robimy i tez wszystko posprawdzal (przepływy, przezierność, nosek, sprawdzała nóżki, paluszki, narządy wewnętrzne)

Ostatnia edycja:
Margo - jak po wizycie?
Rzeczywiście cisza dziś na głównym wątku. Ja z moim K. zasiadamy zaraz do filmu.

reklama
Dziewczyny, jestem po wizycie. Piszę tutaj, bo gubię się w tych wszystkich tematach forumowych ;)
Pan od usg powiedział, ze póki co wszystko jest w normie i oby tak dalej :)
Jeju, nie wiedziałam, ze dostanę furę zdjęć i płytkę z nagraniem. Teraz siedzę i oglądam :)
Dzidziuś dzisiaj akurat spał zwinięty, jak nigdy! Ale pan mnie tak wyklepał po brzuchu, że w końcu Maleństwo się obudziło.
Zapomniałam z zaaferowania zapytać o ten ból brzucha, który mi dokucza, ale myślę sobie, ze skoro tak mnie dziś ponaciskał to pewnie by coś wyczuł.
Dziękuję Wam za wsparcie :)
AllMe chyba też miała dziś wizytę, dawno jej tu nie widziałam...

Do góry