reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

MadziaSek i Cwietka - gratulacje chłopaków :)

kasiarj - no nieźle 400zł to jestem w szoku!

o migotce i Rudej tez czytałam... ale chyba niepotrzebnie bo się zestresowałam ;/

Loleczka - kciuki za wizyte :) będzie dziewczynka? ;) bo coś ich tu mało

ja mam wizytę jutro rano, dowiem się mam nadzieję o co tam u dzidziolka chodzi (mam nadzieję,że to nic złego) i może rozstawi nóżki to zobaczę kto tak siedzi. Wszyscy mi mówią, że będzie synek, ale ja jeszcze wierzę, że może być dziewuszka - bardzo bym chciała parkę ;)

reklama
I ja dzisiaj się witam z rana, z lekką kawką z mleczkiem...:-):-)
Loleczka, jak zawsze możesz liczyć na moje kciuki, będę trzymała, chociaż nie wiem jak w takim razie posprzątam....:-)Koncentracja, mówicie... a co to jest?

Lewan, na twoje wieści też czekam, dawaj znać po wizycie:-D. Tekst z mózgiem to i do mnie pasuje, hi,hi...

Ale się siusiaków narobiło na sierpniówkach... Aż sama nie wierzę... :-)A mówią że największa liczba urodzeń chłopców przypada na czerwiec....tyle że nie w tym roku:-):-) Cwietka, jakoś chyba jednak od początku czułaś że to będzie syncio, co? Chłopaki też są fajne../ zobaczymy czy tak będę śpiewać, jak mi 18 powie że to siusiak../, a twoje przeczucie nie myliło, mam nadzieję że moje też nie... Miłego dnia , idę omieść rewiry, bo zupełnie nie wiem kto mi w tym domu tak brudzi....

Czesc dziewczyny :-)

Cwietka gratulacje!
przyznam sie Wam szczerze ze ja rowniez liczylam na dziewczynke, no coz za rok postaramy sie o dziewuszke :tak:

Loleczk i Lewan powodzenia na wizytach, trzymam kciuki!!!

Ktr rowniez powodzenia na jutrzejszej wizycie zycze!!!

Kasiarj normalnie szok, przeginka z ta cena, u mnie wizyta i usg to koszt 180 zl!!!
powinnas zmienic lekarza, niezly naciagacz!

o Migotce i Rudej nie czytalam by sie nie denerwowac i stresowac!

Milego dnia :-D

Cześć Wam :biggrin2:

Zaraz się wkurzę, robię trzecie podejście, żeby tu napisać, 2 razy wyłączyli mi internet :szok: Zaraz mają mi jeszcze odłączyć ciepłą wodę - super....
Cwietka - gratuluję chłopca! :biggrin2: Czyli Twoje przeczucia się sprawdziły :-D

Zaczarowana - na razie ujawnili się chłopcy, to teraz czas na dziewczynki - może u nas? :-D Chociaż ja, nie wiem czemu, jestem przekonana, że u mnie będzie chłopak :-D

Loleczka, Lewan - trzymam kciuki za wizyty! :biggrin2:

Kasiarj - moim zdaniem bardzo drogo płacisz za usg. Chyba, że chodzisz do jakiegoś super sławnego specjalisty? Ja robię usg w NewMed u dr Zająca (on czasami występuje w "Dzień Dobry TVN" ;-)) i płacę tylko 200 zł

Pisałyście coś o problemach z koncentracją? Ja od dawna mówię, że ciąża wyżera mi mózg :-D Na niczym nie mogę się skupić, jestem strasznie rozkojarzona, robię jedną rzecz kilka razy albo nie robię wcale i jestem pewna, że zrobiłam - masakra:-D

cwietka, gratuluje chlopczyka:-)Widze, ze wiekszosc chlopcow u nas na forum:-p

Loleczka, kciukasy za wizyte, na pewno wszystko jest i bedzie ok:tak:

ja rowniez przeczytalam wpis Migotki i Rudej..Teraz nachodza mnie same zle mysli, ehh..:-(

Milego dnia dziewczyny!

Loleczka, Lewan, Ktr, kciuki za wizyty zaciskam :) i zazdroszczę, że będziecie mieć spotkania ze swoimi dzieciaczkami :)

Ja chodzę do cudownego dr Marcina Zioło w Babka Medica i płacę 150zł za wizytę, w cenie jest USG, ale jak miałam robić test PAPPA i USG w 12-14 tyg, to właśnie ono jest takie drogie, zawiera bardzo dokładną ocenę ryzyka chorób genetycznych związanych z aberracjami chromosomowymi, tak jak pisałam dokładnie wcześniej, więc jeśli to miała Kasiarj, to cena jest zrozumiała. Nie załamujcie dziewczyny, że dała się naciągnąć :)
Kasiarj, daj znać co tam masz w opisie tego USG :)

Miłego dzionka życzę po nieprzespanej połowie nocy z powodu bólu głowy :(

Cześć Dziewczyny !

kasiarj - ja tez chodze do dr Makowskiego na Łucką ( lekarz ze św. Zofii) jest znany jako świetny specjalista ds USG.Cena 200 zł na genetyczne.

Coraz więcej chłopcó się pojawia :)

Dziewczyny ja też po 2 smutnych przypadkach na naszym forum mam teraz jakieś schizy :( Jeszcze wczoraj jak wracaliśmy z kolacji u górlali wyrżnęliśmy z mężem orła na lodzie :( Poza mega bolącymi łokciami nic mi nie jest ale dla świętego spokoju wybieram się zaraz na ginekologiczną IP - może sprawdza czy z dziciątkiem wszystko ok...

Dzień dobry:-)

Ale mam lenia:sorry2:, ja chcę już wiosny i przede wszystkim słońca.

IzaV zazdroszczę pogody.... A dokąd się chcecie wyprowadzić i dlaczego ???

Loleczka, lewan trzymam kciuki za Wasze wizyty:tak:

Zaczarowana samo się brudzi, tak jak u mnie:-D

MadziaSek gratuluję synka:-)

Co to jest koncentracja??? ;-):-D

Idę na kawę i trochę popracować:cool2:

Loleczka takie ceny :( i w Katowicach i w Bielsku 300zł a przy bliźniakach 80zł więcej, taka promocja :-D

ja mam przeczucie, że będzie dwóch chłopców :(

reklama
Witam wszystkie mamusie w ten pochmurny dzionek.. aż z łóżka mi ciężko wstać.. :-(

Cwietka, gratuluje udanej wizyty i syneczka ! też chciałabym parkę. Przyznaje, że pierwszą chciałam córeczkę ale teraz cieszę się z chłopca. Ważne, żeby dziecko zdrowo rosło.:-)

Jeżeli chodzi o wizyty, to ja chodzę z NFZ także nic nie płacę.. Jedynie za zwykłe USG ciążowe na które wybrałam się z mężem prywatnie płaciłam 100zł.

Loleczka, Lewan trzymam kciuki za udane wizyty !!:-)

Madziarek, również gratuluje chłopca !! też liczyłam na dziewczynkę.. u mnie w rodzinie od dawna rodzą się same dziewczynki dlatego myślałam, że i mnie to czeka, a tu niespodzianka !
Postaramy się następnym razem :tak:

Zenia.mi, zazdroszczę Ci tych bliźniaków. Przeczucia masz na dwóch synów? A może teraz dla odmiany będą dwie dziewczynki !! Kiedy będziesz miała możliwość poznania płci ?:):-)

Do góry