reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Madziula- no to na obiad do Ciebie nie przyjadę:-D

Eweli85- to najprostsza zupa na świecie, gotujesz wywar- najlepiej drobiowy, na masełku smażysz cebulkę- ile chcesz- ja tak na 3-4 litry wywaru daję około kilograma cebuli, wrzucasz do wywaru, do tego dwa duże serki topione śmietankowe, rozpuszczasz i miksujesz. Do tego grzanki czosnkowe i tarty żółty ser:-)

cwietka- taką z przecierem i śmietaną to może bym i zjadła, ale taka zwykła tłusta kwaśnica na żeberkach albo golonce...bleee:-D Za to i żeberka i golonkę w kapuście uwielbiam:-)

maciejka- dobrze będzie!! ważne że z dzidzią dobrze! :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie też skleroza i roztragnienie na wysokim poziomie. Boję się juz autem jeździć, bo jeszcze bym zapomniała, gdzie jest prawa strona, a gdzie lewa :baffled: Koszmar jakiś z tą ciążą.

Maciajka-jak już pół cm rozwarcia, to pomyśl, że masz tylko 9,5 do wypracowania podczas porodu ;-) A jak lekarz nie panikuje, to na pewnoleki pomogą Ci spokojnie do 40 tygodnia dotrwać w spokoju i jednopaku.

Maciejka - ciąża w ogóle wiele rzeczy psuje, a najbardziej to figurę ;-)

Pandorka - dla mnie golonka zbyt nogowato wygląda ;-) I w ogóle takich tradycyjnych dań raczej nie robię, bo za dużo czasu wymagają. Chociaż w ciąży mam smaka na niektóre "babciowe" dania - np. gołąbki (już robiłam) i zrazy (przymierzam się ;-) )

Maciejkaa najwazniejsze ze z dzidzia ok, rozwarciem sie nie przejmuj, gdyby bylo cos nie tak gin by Ciebie poinformowal ;-)

Chrobek ale mi smaka na lody zrobilas mniam mniam, ja tez je uwielbiam!!! Hmmmm
bede musiala meza wyciagnac na przejazdzke

Pandora super ze podalas przepis, napewno i ja wyprobuje, bo nigdy takiej nie jadlam :-D

Pandora hm no tak ale z synkiem miałam piękna cere i trudno mi teraz to przeżyć ..

Cwietka nie u każdej. Są mamuski co mają tylko sexi brzuszek :-)

Ja się cieszę bo od ostatniej wizyty przytylam tylko pół kg ;-)

hello :-)

ja już na szczęście po pracy, czyli koniec ze stresem na dzisiaj ;-)

margo do kiedy zamierzasz pracować? ja chyba do końca kwietnia

madziula &&&&&&&& za wizytkę

zaczarowana Ty też na l4 jesteś? cały czas myślałam, ze pracujesz

cwietka mam pomysł- Ty po prostu każdego dnia na naszym wątku kulinarnym pisz, co robisz na obiad i już :tak: bo świetnie "brzmią" Twoje potrawy i są zdrowe przede wszystkim

maciejka gratki pozytywnych wieści :-)

mysiolek witaj u nas;-)

maciejka ja cały czas jestem na luteinie,tzn od początku ciąży

Ewcik - hehe, ok. Mogę pisać, ale u mnie się często jedzonko powtarza - jutro np. będzie to, co dzisiaj, bo wyszło mi sosu jak dla wojska.

Maciejka - bęcol choćby tylko jego wypchało, to jednak nie jest idealna figura ;-)

Napiłam się herbaty z sokiem malinowym i Stwórzątko w brzuchu szaleje. Lubi, gówniarz, słodkie.

reklama
Do góry