reklama
K
kasiarj
Gość
Dziękuję za gratulacje
Syn chyba odzyskał już humor bo rozpiera go energia
Kasiajr-gratulacje!!!!!
Serduszko -witam!!!
A ja dzisiaj spędziłam dzień na łażeniu po sklepach i jestem wykończona...Jednak było owocnie bo zakupiłam sporo ciuszków dla maluszka
.
Po przedwczorajszym pobraniu krwi boli mnie ręka i się zastanawiam czemu zawsze w tym samym miejscu mają ze mną taki problem,że niby żył nie widać.Jak idę gdzieś indziej to jest ok,a stąd zawsze wychodzę z bolącą ręką i potem siniak na trzy tyg.I to niezależnie która pielęgniarka mnie kłuje
.Nie kumam wogóle. A niestety muszę tam chodzić bo mój gin ma z nimi podpisaną umowę
Serduszko -witam!!!
A ja dzisiaj spędziłam dzień na łażeniu po sklepach i jestem wykończona...Jednak było owocnie bo zakupiłam sporo ciuszków dla maluszka

Po przedwczorajszym pobraniu krwi boli mnie ręka i się zastanawiam czemu zawsze w tym samym miejscu mają ze mną taki problem,że niby żył nie widać.Jak idę gdzieś indziej to jest ok,a stąd zawsze wychodzę z bolącą ręką i potem siniak na trzy tyg.I to niezależnie która pielęgniarka mnie kłuje

Agata_K
Fanka BB :)
Rany, ale produkujecie - od mojego postu wczoraj do teraz czytanie zajęło mi chyba z 1,5h!!
Dzięki za wszystkie gratulacje. Założyłam sobie, że do trzydziestki zostanę managerem i rzutem na taśmę mi się udało (za niecałe 2 miechy kończę 30lat). Ale przyznam, że ciężko na to pracowałam, okupiłam to wielkim stresem wieloma nadgodzinami (chyba z 200 zrobiłam w tamtym roku). No ale się opłaciło!
I tak, bałam się, że ciąża wpłynie na decyzję przełożonych, ale mi powiedzieli, że zasłużyłam na to w pełni i z przyjemnością mnie teraz awansują, żebym miała też lepszą motywację do nich wrócić po macierzyńskim:-)
Ja uwielbiam sporty motorowe w ogóle, no ale teraz nie chcę ryzykować. A na quadach jeździłaś? To dopiero czad!!
Normalnie jak takie historie czytam, to mam ochotę pisać do rzecznika praw pacjenta... mam nadzieję, że więcej na nią nie trafisz już!
też nie rozumiem tych czarodziejskich historii o ciąży idealnej - może się to zdarza, ale pewnie tak często, jak szóstka w totka, lol
Ja się ciągle rozklejam przy reklamach z dziećmi - głównie tej pampersów, gdzie dzieciaczki śpią i tej, w której dziecko uczy się chodzić (chyba open finance, czy coś w tym stylu)
Witaj!! Brzuszki są różne, Twój też wkrótce wyskoczy, ale wierzę, że nie możesz się doczekać, bo ja też nie mogłam (choć długo czekać nie musiałam)
Wczoraj chciałam obejrzeć szeregowca Ryana i usnęłam po chyba 40 minutach - i tak spałam do 6 rano od 21 gdzieś. Kosmos, ciągle mam takie spanie, że wieczorem padam na pyszczek:/
Agata, pięknie gratuluję awansu i podwyżki. Fajna to firma co w niej pracujesz, że tak docenia pracowniczkę i nie dyskryminuje z powodu ciąży! Brawo!
Agata kurczę to ciąża służy ci w pracy,gratuluje!
Akata_K - GRATULACJE awansu i podwyżki!! ( ja ze strachu, że w trakcie ciąży nie będzie o czym rozmawiać wynegocjowała cash w grudniu - super, że u Ciebie problemów nie było!!)
Dzięki za wszystkie gratulacje. Założyłam sobie, że do trzydziestki zostanę managerem i rzutem na taśmę mi się udało (za niecałe 2 miechy kończę 30lat). Ale przyznam, że ciężko na to pracowałam, okupiłam to wielkim stresem wieloma nadgodzinami (chyba z 200 zrobiłam w tamtym roku). No ale się opłaciło!
I tak, bałam się, że ciąża wpłynie na decyzję przełożonych, ale mi powiedzieli, że zasłużyłam na to w pełni i z przyjemnością mnie teraz awansują, żebym miała też lepszą motywację do nich wrócić po macierzyńskim:-)
Agata też lubimy skoczyć na gokarty czasem. Ja nawet byłam raz w ciąży, parę dni po tym jak się dowiedziałam i jeszcze nie wiedziałam, że takie wstrząsy nie są wskazane.A jedyną osobą, która we mnie ostro wjechała był mój własny D, aż mi się kask obrócił
.
Ja uwielbiam sporty motorowe w ogóle, no ale teraz nie chcę ryzykować. A na quadach jeździłaś? To dopiero czad!!
Kochane RATUJCIE!!! Jestem przerażona bo właśnie poszłam do toalety i na wkładce zobaczyłam strasznie dużo ciemno brązowego śluzu. Myślicie, że to coś groźnego!!! Przecież wczoraj byłam na wizycie i wszystko było ok
Może to wina tej sadystki która mnie tak brutalnie badała. Strasznie się boję(
Normalnie jak takie historie czytam, to mam ochotę pisać do rzecznika praw pacjenta... mam nadzieję, że więcej na nią nie trafisz już!
Lewan - wyrzuć takie głupie gazety jak najszybciej. Teksty, że ciąża to stan wspaniałości, przyjemności, w której kobieta promienieje (taaa! chyba jak jej się cera przetłuszcza) piszą na pewno faceci i to tacy, którzy żon nie mają!
też nie rozumiem tych czarodziejskich historii o ciąży idealnej - może się to zdarza, ale pewnie tak często, jak szóstka w totka, lol
Marzycielka nie wiem jak inne dziewczyny ale ja często przez te hormony mam takie wahania i beczę bez powodu
Ja się ciągle rozklejam przy reklamach z dziećmi - głównie tej pampersów, gdzie dzieciaczki śpią i tej, w której dziecko uczy się chodzić (chyba open finance, czy coś w tym stylu)
HejWitam was wszystkie kochane Sierpniowe Mamuski .. Moj termin tez przypada na sierpien
no i to juz 18 tydzien..
Martwie sie troszke bo jak na18tydz moj brzusio jest bardzo mały ,kolezanka juz w tym tyg miala duzy a ja taki prawie nie widoczny ...
Witaj!! Brzuszki są różne, Twój też wkrótce wyskoczy, ale wierzę, że nie możesz się doczekać, bo ja też nie mogłam (choć długo czekać nie musiałam)
Wczoraj chciałam obejrzeć szeregowca Ryana i usnęłam po chyba 40 minutach - i tak spałam do 6 rano od 21 gdzieś. Kosmos, ciągle mam takie spanie, że wieczorem padam na pyszczek:/
chrobek
Ewcik - na cwiczenia chodze w Toruniu, do klubu fitness Ewa
Margo - melduje grzecznie i poslusznie, ze te cwiczonka sa baaaardzo fajne, taki lzejszy pilates + cwiczenia na pilkach, bedzie tez nauka oddechu i masaze:-)
Kasiarj - gratuluje corci, no to teraz czas na dziewczynki przyszedl
Serduszko witaj
Margo - melduje grzecznie i poslusznie, ze te cwiczonka sa baaaardzo fajne, taki lzejszy pilates + cwiczenia na pilkach, bedzie tez nauka oddechu i masaze:-)
Kasiarj - gratuluje corci, no to teraz czas na dziewczynki przyszedl

Serduszko witaj
E
Eweli85
Gość
MadziaSek - ćwiczenia są znośne i całekim fajnie wieczorkiem jest się poruszać. Czuję się po nich dobrze. Patrząc na tę babkę,która neiźle motywuje od razu chce się ćwiczyć.
serduszko - witamy!
kasiarj - gratulacje dziewczynki! imię już wybrane?
serduszko - witamy!
kasiarj - gratulacje dziewczynki! imię już wybrane?
mysiolek
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, ale macie pióra co najmniej jak narodowi wieszcze ;-) hihi, ciężko nadążyć jak się ma mało wolnego czasu i prowadzi własną firmę, a na dodatek na łeb zwala się kontrola i stresuje na maxa... Szkoda gadać...
Miałam napisać trochę o sobie... to będzie nasz pierwszy Bobas, udało się nawet szybko, po czasie kiedy orzekliśmy, że teraz to już no w zasadzie można :-) Póki co wszystko jest w porządku, małe zdrowe, ja zdrowa, wyniki mam aż się nie chce wierzyć, lepsze chyba niż sprzed ciąży hehe... jedyne co to szybciej się męczę, ale to jakoś da się przeżyć...
kasiarj - również gratuluję dziewczynki, ciekawe czy ja niedługo też się będę mogła cieszyć z babeczki, choć na razie gin stwierdził, że to co tam widać to w większości są właśnie dziewczynki, ale nic jeszcze nie chce przesądzać... więc mam nadzieję, że coś tam jeszcze urośnie
Miałam napisać trochę o sobie... to będzie nasz pierwszy Bobas, udało się nawet szybko, po czasie kiedy orzekliśmy, że teraz to już no w zasadzie można :-) Póki co wszystko jest w porządku, małe zdrowe, ja zdrowa, wyniki mam aż się nie chce wierzyć, lepsze chyba niż sprzed ciąży hehe... jedyne co to szybciej się męczę, ale to jakoś da się przeżyć...
kasiarj - również gratuluję dziewczynki, ciekawe czy ja niedługo też się będę mogła cieszyć z babeczki, choć na razie gin stwierdził, że to co tam widać to w większości są właśnie dziewczynki, ale nic jeszcze nie chce przesądzać... więc mam nadzieję, że coś tam jeszcze urośnie

Loleczka
Dzień dobry!
Witajcie Mysiolek i Serduszko!
Kasiarj gratuluje dziewuszki:-)
Wczoraj jak z mężem juz sobie w łóżku lezeliśmy i gadalismy, to mówie, żejuż całkiem wyraźnie czuję ruchy maluszka:-) Na to mąż przyłożył rękę do brzucha i tez poczuł
od razu zaczął gadać do brzuszka- to było mega miłe
A na koniec wieczoru zaczą w necie oglądać filmiki z usg 4d i powiedział, że fajnie, że na takie idziemy
haha, przekonał sie nareszcie! Teraz oby do 18....
Witajcie Mysiolek i Serduszko!
Kasiarj gratuluje dziewuszki:-)
Wczoraj jak z mężem juz sobie w łóżku lezeliśmy i gadalismy, to mówie, żejuż całkiem wyraźnie czuję ruchy maluszka:-) Na to mąż przyłożył rękę do brzucha i tez poczuł

reklama
Dzien Dobry ;-)
heh zasypalo, zawialo i dalej sypie masakra...
Mysiolek szybkie meczenie sie jest okropne, cokolwiek sie nie zrobi to sie sapie jak lokomotywa haha tez tak mam! Fajnie ze dzidzia zdrowa
Loleczka zazdroszcze ruchow,szczegolnie ze sa wyczowalne teraz i przez Twojego meza, u mnie jak narazie spokojnie sie zrobilo
i super ze maz sie przekonal do 4D!!!
heh zasypalo, zawialo i dalej sypie masakra...
Mysiolek szybkie meczenie sie jest okropne, cokolwiek sie nie zrobi to sie sapie jak lokomotywa haha tez tak mam! Fajnie ze dzidzia zdrowa

Loleczka zazdroszcze ruchow,szczegolnie ze sa wyczowalne teraz i przez Twojego meza, u mnie jak narazie spokojnie sie zrobilo